logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony CCD-F385E - zakłócenia obrazu i dźwięku przy podłączeniu do TV

wojand7 04 Mar 2012 10:09 2384 2
REKLAMA
  • #1 10631096
    wojand7
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Posiadam Viedo Camera Recorder (8mm) marki Sony CCD - F385E - problem z tym urządzeniem polega na tym, że nagrywa materiał video i odtwarza go ( na podglądzie widać co się nagrało z małymi zakłóceniami) - lecz na podłączonym odbiorniku TV - widać tylko "ruszające się mleko" audio też berak. Kamerę podłączam zgodnie z posiadaną insrukcją. Kilka lat wstecz odtwarzała bez problemu, poprzez podłączony magnetowid SHARP. Kto ma pomysł jakie mogą być tego przyczyny. Gdzieś w necie znalazłem opinię, że może to być "wylanie się elektrolitów na płycie głównej kamerki". Czy zatem naprawa jej jest opłacalna ?
  • REKLAMA
  • #2 10724920
    adamlos53
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Wyjątkowo nieopłacalna, pracochłonna i często nieskuteczna naprawa.. Jeśli nie ma irracjonalnych powodów do rewitalizacji sprzętu ( sprawy uczuciowe, prestiżowe itd. ) dać spbie spokój..pozdrawiam
  • #3 13956268
    wojand7
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Tak właśnie zrobiłem, dałem sobie spokój z kombinowaniem jak ją uzdrowić. Pozdrawiam. Zamykam temat.
REKLAMA