logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Vw Passat B5 2002 rok, diesel - kontrolka od abs-u i kontroli trakcji

hebdul 02 Kwi 2012 19:14 1217 3
REKLAMA
  • #1 10749331
    hebdul
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Już drugi raz podczas jazdy na normalnej suchej powierzchni zapalają mi się kontrolki od abs-u i kontroli trakcji(ten trójkąt ze strzałeczką). W czym może być problem? ani koła nie buksowały ani nie było ślisko, tak nagle się zaświeciły i paliły się dopóki nie zgasiłem silnika.
    Przy następnym zapalaniu zgasły po uruchomieniu silnika a podczas jazdy ponownie się zaswieciły.
    Byłbym wdzięczny za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 10749475
    pioart
    Poziom 38  
    Ocena: 1471
    Na zdrowy rozum diagnostyka, a nie wróżby. Prawdopodobny błąd odczytu czujnika ABS, to powiedziały fusy, ale nie wiem czy nie kłamały.
  • REKLAMA
  • #3 10750701
    hebdul
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    no ale może Wam się coś takiego zdarzyło i jak sobie z tym poradziliście, nie chce od razu na diagnostyke jechać

Moderowany przez Pawel wawa:

To nam głowy nie zawracaj. Na forum wróżek idź. Tutaj dziękujemy za obecność. 3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi. 3.1.16. (14) Publikowanie wpisów zawierających pytanie/zgłoszenie problemu, na które udzielono już poprawnej odpowiedzi. Przed publikacją wpisu Użytkownik zobowiązany jest do sprawdzenia za pomocą wyszukiwarki Forum, czy dany problem był już poruszany. 3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.

• #4 10750743
    cynio333
    Poziom 19  
    Ocena: 104
    Nie chcesz to nie jedź. Poczytaj różne fora, powymieniaj kilka rzeczy, które po lekturze uznasz za przyczynę a skończy się i tak na diagnostyce, której nie unikniesz.
REKLAMA