Witam, mam problem z moimi głośnikami Creative Inspire A500, mam je podłączone do zintegrowanej z płytą główną, karty dźwiękowej, kilka miesięcy temu miałem dość poważny błąd w kompie i musiałem zrobić przywracanie systemu. Od tego czasu moje głośniki tak jakby nie ogarniają wielu źródeł dźwięków, np. nie mogę słuchać jednocześnie muzyki z MediaMonkey i odpalić jakiś filmik na YT bo wtedy dźwięk leci tylko z jednego źródła, albo np. włączę film w VLC i ze zminimalizowanym tymże filmem odpalę jakiś teledysk na YT, wtedy nie leci nic (bo rzecz jasna dźwięk leciałby z filmu ale ten jest spauzowany). Głośniki (albo karta dźwiękowa) dziwnie reagują, brzmią tylko dźwięki z tego programu który był uruchomiony jako pierwszy wkurza mnie to bo nie mogę słuchać muzyki ze zminimalizowaną grą czy czymś innym. Dodatkowo od kilku dni zauważyłem że przy włączaniu konkretnej kombinacji programów(MediaMonkey + YouTube) dźwięk z pierwszego włączonego programu wyraźnie charczy, szczególnie przy basach, gdy wyłączę YT po kilku sekundach dźwięk z MediaMonkey wróci do ładnego i czystego oryginału. Co może być powodem takich dziwnych reakcji głośników albo karty dźwiękowej na odpalanie wielu źródeł dźwięku i jak temu zaradzić? Z góry dzięki, pozdrawiam Staszkon ; )