logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Seagate 1TB - Jak odzyskać dane z partycji RAW po błędzie Partition Magic?

mariows 18 Kwi 2012 17:31 1641 6
REKLAMA
  • #1 10808534
    mariows
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam
    Podczas próby zespolenia dwóch partycji na tym dysku programem Partition Magic wyskoczył bład i windows nie wykrywa drugiej partycjii z danymi (system plików raw) , pierwsza jest niewazna bo była pusta . Zainstalowałem Dmde 2 free i przeskanowałem "szukaj ntfs" ale nie wiem co dalej, czy da sie odzyskac dane w tym samym miejscu bez kopiowania na inny dysk bo jest ich dużo ?

Pozdrawiam Mariusz.
  • REKLAMA
  • #2 10809911
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 584
    Proszę przedstawić swoją korespondencję z supportem producenta programu Partition Magic.
  • REKLAMA
  • #3 10809963
    mariows
    Poziom 10  
    Nie wiem o co dokładnie chodzi ale nie kontaktowałem sie z suportem producenta partition magic
  • #4 10830743
    mariows
    Poziom 10  
    Trochę poczytałem na forum i wyczytałem ze często przydaje się to:

Seagate 1TB - Jak odzyskać dane z partycji RAW po błędzie Partition Magic?

pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Rozmawiałem z kolegą który robił mi te zmiany na dysku i jednak nie był to PM tylko jakis inny program nie pamietam nazwy. Czy da się naprawić tablice mft bez odzyskiwania na inny dysk?
    Załączniki:
    • lba_0_100.bin (50 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #5 10907890
    mariows
    Poziom 10  
    Witam nadal licze na to ze ktos mi pomoże.
    Pozdrawiam Mariusz.
  • REKLAMA
  • #6 10909746
    helmud7543
    Poziom 43  
    Ocena: 1563
    Bez kopiowania na inny dysk to za duże ryzyko. Skonsultuj się z supportem programu najpierw - takie są zasady tego forum.
  • #7 10976422
    mariows
    Poziom 10  
    dziekuje za odpowiedz po zakupieniu pewnego programu odzyskałem dane na inny dysk zamykam temat

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik napotkał problem z odzyskiwaniem danych z partycji RAW na dysku Seagate 1TB po błędzie podczas łączenia partycji za pomocą programu Partition Magic. Po skanowaniu przy użyciu DMDE 2 free, użytkownik zastanawiał się, czy możliwe jest odzyskanie danych bez kopiowania ich na inny dysk. Odpowiedzi na forum sugerowały, że takie podejście wiąże się z dużym ryzykiem, a zalecano skontaktowanie się z supportem programu. Ostatecznie użytkownik zdecydował się na zakup innego programu, który umożliwił mu odzyskanie danych na innym dysku.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA