logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Renault Premium 2007 r DCI Procedura wywołania kodów błedów

ekka 18 Kwi 2012 22:07 3216 6
REKLAMA
  • #1 10809783
    ekka
    Poziom 17  
    Ocena: 242
    Witam szanownych kolegów, mam pytanko kierowca auta pyta mnie czy jest możliwość odczytania "ręcznego" kodów błędów z Renault Premium DCI z 2007r.
    Powiem szczerze iż nie jestem w stanie mu odpowiedzieć gdyż wszystkie diagnostyki ,wiadomo robię testerem a procedury czy ona jest czy nie, nie znam w starszych modelach owszem, Proszę o podpowiedź jeśli istnieje taka możliwość i jak ją wywołać za co z Góry Dziękuję i odwdzięczę się punkcikami. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 10809947
    arti1987
    Poziom 20  
    Ocena: 332
    Tak jest taka możliwość wchodzisz w menu manipulatorem tam masz diagnostykę i tam odczytujesz błędy . Ale DCi z 2007 r oierwszy raz słyszę w 2006 zaczęto już sprzedawać Dxi kolego .
  • REKLAMA
  • #3 10810013
    ekka
    Poziom 17  
    Kolego który manipulator masz jakiś opis?

Dodano po 55 [sekundy]:

tak ma w papierach itp
  • REKLAMA
  • #4 10810391
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #6 10812687
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 10934172
    ekka
    Poziom 17  
    Witam i Dziękuję Kolegom opcja kodów błędów inicjowana z opcji pilota radia dziękuje

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono możliwość odczytania ręcznych kodów błędów w Renault Premium DCI z 2007 roku. Użytkownicy wskazali, że można to zrobić poprzez menu diagnostyczne, dostępne za pomocą manipulatora, który może być zintegrowany z radiem. W przypadku modelu DCI, użytkownicy zauważyli, że może to być w rzeczywistości model DXI, co wpłynęło na dostępność opcji diagnostycznych. Wskazówki obejmowały przejście do menu zaawansowanego, gdzie można odczytać kody usterek dla różnych sterowników, takich jak EBS, ECU, VECU. Użytkownicy dzielili się również informacjami na temat lokalizacji opcji w menu oraz sposobu inicjacji odczytu kodów błędów.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA