Witajcie,
Posiadam szczoteczkę Braun Professional Care 1000. Problem wygląda tak:
wyłączona szczoteczka, a bateria się rozładowuje i to w dość szybkim tempie.
Naładowałem ją - ładowała się 16 godzin - zdjąłem z ładowarki, wsadziłem ponownie aby się upewnić czy jest FULL i po 10 godzinach (w ogóle jej nie włączałem przez ten czas) dałem ją z powrotem na ładowarkę i ładuje się już 40 minut i końca nie widać (w tej chwili patrzę).
A dodatkowo napiszę, że mam ją 2 lata, niedawno wymieniłem jej baterię na nową bo stara trzymała już tylko na jedno mycie, a żeby było śmieszniej od nowości starczała na 4-6 dni, teraz po wymianie na nową tak samo 4-6 dni, ale właśnie dzisiaj odkryłem, że sama się rozładowuje...
Co może tak ssać energie przy wyłączonym silniczku ?
Proszę o odpowiedź.
---
edit:
jest FULL, doładowywała się około 50 minut.
Posiadam szczoteczkę Braun Professional Care 1000. Problem wygląda tak:
wyłączona szczoteczka, a bateria się rozładowuje i to w dość szybkim tempie.
Naładowałem ją - ładowała się 16 godzin - zdjąłem z ładowarki, wsadziłem ponownie aby się upewnić czy jest FULL i po 10 godzinach (w ogóle jej nie włączałem przez ten czas) dałem ją z powrotem na ładowarkę i ładuje się już 40 minut i końca nie widać (w tej chwili patrzę).
A dodatkowo napiszę, że mam ją 2 lata, niedawno wymieniłem jej baterię na nową bo stara trzymała już tylko na jedno mycie, a żeby było śmieszniej od nowości starczała na 4-6 dni, teraz po wymianie na nową tak samo 4-6 dni, ale właśnie dzisiaj odkryłem, że sama się rozładowuje...
Co może tak ssać energie przy wyłączonym silniczku ?
Proszę o odpowiedź.
---
edit:
jest FULL, doładowywała się około 50 minut.