logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kia Ceed – wybór subwoofera 12, wzmacniacza i zestawu odseparowanego, budżet 250-320 zł

DJ Kunix 03 Maj 2012 19:36 965 1
REKLAMA
  • #1 10857032
    DJ Kunix
    Poziom 15  
    Ocena: 27
    Witam. Samochód został dobrze wygłuszony. Na przód planuję wstawić zestaw odseparowany, na razie nie mam pojęcia jaki. Ponieważ, seryjny zestaw gra znośnie, na pierwszy ogień chcę, wstawić subwoofer. Propozycje podam poniżej. Radio na razie pozostaje seryjne a z biegiem czasu zostanie zmienione pod nową konfigurację. Planuję subwoofer zasilać monoblockiem a przód i tył 4-ro kanałówką, to lepsze rozwiązanie niż jeden wzmacniacz 5-cio kanałowy. Zaraz zobaczę słowa krytyki i porady, żebym najpierw wymienił jednostkę sterującą i przód a następnie dokupował subwoofer. Otóż, jak wspomniałem, jak na razie, nie mam wygórowanych potrzeb i jeżeli subwoofer się spisze, to dopiero wtedy będę myślą nad poprawą przodu.

Moje pytania są następujące:
    Czy 12" do takiego autka to nie za dużo?
    Czy podany poniżej zestaw się sprawdzi?
    Czy dobrze robię, wstawiając subwoofer?

Budżet:
    250 zł na przetwornik ( obudowa we własnym zakresie)
    300-320zł na wzmacniacz (jeśli taniej to się nie obraże )

Pozdrawiam!
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Użyj wyszukiwania.

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • REKLAMA
  • #2 10857235
    powalla
    Moderator CarAudio
    Ocena: 736
    3.1.16. Publikowanie wpisów zawierających pytanie/zgłoszenie problemu, na które udzielono już poprawnej odpowiedzi. Przed publikacją wpisu Użytkownik zobowiązany jest do sprawdzenia za pomocą wyszukiwarki Forum, czy dany problem był już poruszany.

Założenie ponowne tematu skończy się blokadą pisania.
REKLAMA