logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

GoClever Tab A73 - Opinie użytkowników i aktualizacja do Androida 4.0

mlody1198 04 Maj 2012 16:23 1555 3
REKLAMA
  • #1 10859813
    mlody1198
    Poziom 9  
    Ocena: 4
    Witam ! Mam zamiar zakupić tablecik GoClever tab A73. Nie wiem czy warto ? Może ktoś z was ma ten tablet i chce się podzielić opiniami, wadami, i pozytywami. Słyszałem że tablecik ten można też zaktualizować do androida 4.0 ? Może ktoś z was juz aktualizował tego tableta ? Z góry dzięki za odpowiedzi ! :)
  • REKLAMA
  • #2 10860418
    AxelNext
    Poziom 38  
    Ocena: 451
    Zależy za ile.
    W Biedronce były po 369 zł. i to jest max. cena za którą warto kupić.
  • REKLAMA
  • #3 10888606
    jepia
    Poziom 2  
    Nie warto wogóle zaczynać z urządzeniami GoClever. Serwis praktycznie nie działa a infolinia podobno działa od 10:00 do 16:00 tylko że normalni ludzie usiłują zarabić wtedy pieniądze. No chyba że chodzi o podniesienie poziomu adrenaliny - wtedy można się zastanowić. Z mojego doświadczenia przeciętne urządzenie tej firmy działa dwa tygodni a potem ... .
  • #4 10892168
    Jaxx13
    Poziom 9  
    Takie pierdo*enie że nie mogę słuchać, miałeś choćby ten tablet że mówisz że po 2 tygodniach coś się dzieje? Wielcy znawcy się znaleźli, ja mam ten tablet od lutego i do dzisiaj nic, kompletnie nic się nie dzieje z nim. To że cena niska to nie znaczy że musi być kompletny szajs! Chyba że masz w głowie tylko te przereklamowane drogie zabawki samsunga czy apple które nie wartują swojej ceny.
REKLAMA