logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

PHILIPS 21PV 288. Inna możliwość ustawiania kanałów.

jaco211 09 Sty 2005 01:20 1096 3
REKLAMA
  • #1 1122230
    jaco211
    Poziom 2  
    czy jest jakas inna możliwość ustawienia kanałó niż pilotem?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1122700
    jaco211
    Poziom 2  
    klawiatura lokalna to ta w tv?

Dodano po 2 [minuty]:

tzn klawisze do przełanczania programów(2), regulacji głosu(2), włączi wyłącz oraz do videa play, stop i przewijanie

Dodano po 5 [minuty]:

jest to tv combi z wbudowanym video. mam dwa piloty (lecz żaden z nich nie jest oryginalny) jeden to philips sbc ru 252 a drugi uniwre ritz. telewizor nie ma strojenia w klapce.szukałem nawet jakiś tajemnych ukrytych hehhehe przycisków ale nic z tego. z pilota uniwers. philips mogę wejść do menu ale nie stety nie mogę się po nim poruszać.Proszę o pomoc.dzięki
  • Pomocny post
    #4 1122971
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6535
    Z tego wynika, że z lokalnej nie da się programować a piloty które posiadasz nie w pełni obsługują.
    Jeżeli chcesz dostać pilot w pełni obsługujący ten kombajn to wejdź na stronę http://www.izotech.com.pl/
    lub napisz na:
    biuro(_at_)izotech.com.pl
    podając dokładnie typ sprzętu i dobrze by także dodatkowo typ procesora. Zapewne zaproponuję Ci zamiennik 1:1 obsługujący wszystko za 48,80PLN + 8,50PLN przesyłka (brutto). Czas dostawy 7-14dni zazwyczaj. Nigdy na nim nie zawiodłem się.
REKLAMA