logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Podłączenie Sony CDX-GT450U w Oplu Astra I bez resetu ustawień

kubusiek8 11 Maj 2012 07:21 1251 3
REKLAMA
  • #1 10883513
    kubusiek8
    Poziom 1  
    witam jestem nowy na forum i proszę o pomoc was drodzy forumowicze.
    jestem posiadaczem radia Sony CDX-GT450U gdy podłącze je do auta (opel astra I)włącza się dopiero po przekręceniu stacyjki czyli działa tylko gdy włączony jest zapłon.
    Prosił bym o pomoc jak podłączyć radio żeby działało cały czas nawet gdy zapłon ie jest włączony.
    Jakie kable z kostki iso mam podłączyć tak aby radyjko śmigało cały czas?
    Jest to dosyć denerwujące ponieważ gdy wyłączę autko to wszystkie ustawienia się resetują i muszę później ustawiać wszystko od nowa;/
    Może posiadacie jakiś link? w którym znajdę niezbędne informację do podłączenia radyjka żeby hulało idealnie:D

Proszę o pomoc
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 10883529
    pawel16150
    Poziom 30  
    Ocena: 639
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • REKLAMA
  • #3 10883548
    kwikam
    Poziom 10  
    W instrukcji, takiej Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany masz to prosto narysowane, wiem bo sam mam CDX-440u i zrobiłem tak jak tam narysowali.
  • #4 10883628
    powalla
    Moderator CarAudio
    Ocena: 736
    3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.

3.1.16. Publikowanie wpisów zawierających pytanie/zgłoszenie problemu, na które udzielono już poprawnej odpowiedzi. Przed publikacją wpisu Użytkownik zobowiązany jest do sprawdzenia za pomocą wyszukiwarki Forum, czy dany problem był już poruszany.
REKLAMA