posiadam zmywarkę CANDY CSF 4570E nagle z dnia na dzień pojawił się problem a mianowicie : podczas uruchamiania zmywarki wszystko jest ok spuszcza wode bo słychac prace pompy i wylewana wodę ale gdy ma juz zaczac prać to słychać tak jak by sie "zawiesiła" takie wzbudzenie i tak jak by nie mogła ruszyc buczy i buczy i buczy ;[ ( najpierw przyszło mi na myśl że to szczotki węglowe na którymś silniczku - bo objaw jest taki jak by szczotki trzymały i silniczek nie mógł ruszyc ) ale teraz juz sam nie wiem , nie mam zadnej instrukcji schematu i nie wiem czy jak się wezmę za rozbiór zmywarki to czy sobie poradzę ( jestem osobą na wózku co wcale nieznaczy że gamoń ;] , może ktoś naprowadzi mnie na jakiś tok myślenia co do problemu i naprawy ? chciałem dodać film gdzie słychac prace początkową zmywarki i jak przechodzi w ten tryb "buczenia-zawieszenia" a tu mi szanowna elektroda mówi ze plik ma niedozwolone rozszerzenie przecierz plik ma własnie 3gp ??? nie rozumiem jak przekonwertuje na inny to wstawie .