logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć program do nagrywania ekranu komputera?

Nesquik_18 12 Sty 2005 14:26 3177 4
REKLAMA
  • #1 1131657
    Nesquik_18
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Witam!!!
    Jakiś czas temu na allegro widziałem program który nagrywa to co robimy na kompuerze!!!!Czy taki program istnieje???Ma może ktoś go???A może wiecie skąd go wziąść???
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1131672
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10435
    Chodzi Ci o nagrywanie obrazu? Czy tego co wpisujemy z klawiatury? Jezeli to drugie to wpisz w szukaj tutaj na elektrodzie keylogger :-)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 1131689
    vladimir_smirnoff
    Poziom 12  
    Jeśli chodzi Ci o nagrywanie pulpitu i tego co się dzieje wraz z graniem to jednym z takich programów jest Hypercam można na nim ustawić aby się obraz nagrywał a my o tym nie wiemy :)
  • REKLAMA
  • #4 1131731
    Nesquik_18
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    vladimir_smirnoff napisał:
    Jeśli chodzi Ci o nagrywanie pulpitu i tego co się dzieje wraz z graniem to jednym z takich programów jest Hypercam można na nim ustawić aby się obraz nagrywał a my o tym nie wiemy :)

no właśnie o coś takiego by mi chodziło!!!
    A wiesz może skąd go moge wziąść???
  • #5 1132448
    wiesniak
    Poziom 31  
    Ocena: 52
    polecam poszukanie sobie jakiegoś programu do kontroli rodzicielskiej -> potrafi logować stuknięcia w klawisze, robić zrzuty ekranu, zapisywać jakie były otwarte programy, może na wybrany soft odpowiednio reagować (jak mnie pamięć nie myli). kiedyś bawiłem się prefect keylogger'em (jak mnie pamięć nie myli;) ), bardzo mi się podobały jego możliwości... :).
    gdzie szukać? www.google.pl
REKLAMA