Witam ponownie, więc tak - u mnie chodzi swobodnie bez wietrzenia (czyli na oryginalnym radiatorze), Pentium 200 (bez MMX) taki cały w brązowej ceramicznej, obudowie - ale trzeba było przestawić zworkę jedną (teraz nie bardzo pamiętam, ale rano będę wiedział

) i wtedy leciał pięknie, to te przełączniczki nad pamięcią... można było ustawiś (kombinacją) jaki procek miał chodzić, począwszy od 120 wzwyż. No i właśnie nie wiem, do czego były te 4 zworki na górze

i myślałem że się dowiem... Ale widzę, że wspólnymi siłami coś wymóżdżymy
No i tak jak pisałem, 166 MMX odpalił bez bólu

Ale się przegrzewał jak widać (mimo że położyłem na nim wentyłek...). może gdyby zdobyć tą mobilną wersję 166 MMX, ale ja jeszcze poluję po znajomych 200 MMX właśnie w tej ceramicznej obudowie i wtedy zobaczę czy też będzie siupy robił... A co do strony, to chyba ją wywalili, alr proszę spróbować o ile pamiętam: www.featron.com.tw lub www.featron.tw Ale jak mówiłem - nic tam nie było...
Pozdrawiam i do usłyszenia
PS: A co do myszki ze scrollem - to bez kłopotu odpaliła mi taka oem'owa stara moja ulubiona i niezawodna muszka LOGITECH 3-przyciski+scroll, oczywiście na PS... I USB też chodzi nienagannie

I chyba też irda - mierzyłem fotodiodą - coś wysyła
Jeszcze raz pozdrawiam i do usłyszenia - a jakby co, to GG: 826206
PS2: Jeszcze mi się przypomniało - procek u mnie oryginalnie był taki sam jak u Kolegi - mianowicie Pentium 150 IMPP pracujący jako P166.
I jeszcze muszę sprawdzić jak będzie reagował na P233 MMX

Ale to już jak zdobędę odpowiednie procesory
Jeszcze raz pozdrawiam i do usłyszenia
Tekst trzech wiadomosci został scalony w jedną wypowiedź.
LEM