Włączam i wyświetla się najpierw słodki linu pingwinek, następnie napis ANDROID, a potem czarny ekran (tylko podświetlanie) i od tąd ani me ani be.
Ten artykuł na wikipedii znalazłem, ale powiedzmy, że nie mam zaufania do mojej znajomości języka angielskiego;-P i wolałem się upewnić, czy dobrze rozumiem artykuł, bo w sklepie facet mi powiedział, że mi nie sprzeda takiego kabla, bo PC do PC się podłącza tylko przez HUB'a, którego miał za 140 zł. Z tego co ja zrozumiałem w/w artykule kabel USB-A <-> USB-A powinien wystarczyć i netbook powinien wtedy sam się ustawić w tryn klient (slave), a komputer pełnić funkcje hosta (master) i z PC netbook powinien być widoczny jak karta pamięci/pendrive. Dobrze to rozumiem?
Generalnie ten netbook nie jest mój tylko przyszłego szwagra i od tego, czy zadziała zależy moje być albo nie być w tej rodzinie;) Chodzi o to, że chce mieć możliwość edycji i tworzenia .doc, .docx, .xls, .xlsx no i wygląd androida mu się nie podoba (fakt - bez ekranu dotykowego android jest średnio wygodny)...