logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do programowania sterowników Logo comfort soft

jacekczewa 12 Sty 2005 20:45 28900 15
REKLAMA
  • #1 1132699
    jacekczewa
    Poziom 18  
    Ocena: 139
    Witam
    Poszukuje programiku do programowania sterowników logo simensa logo soft comfort oraz rysunku połavczenkabelka programującego
  • REKLAMA
  • #2 1132780
    arekdom
    Poziom 1  
    jacek Sabok napisał:
    Witam
    Poszukuje programiku do programowania sterowników logo simensa logo soft comfort oraz rysunku połavczenkabelka programującego

witam mam gdzies na płyci logo a co do kabelka to używamy pcimcia i jest tam troche czynnych elementów
  • REKLAMA
  • #4 1587165
    jubiler
    Poziom 11  
    Ocena: 28
    Mogę zaoferowac to oprogramowanie w wersji 4.0 (oryginał zafoliowany). Katalogowo kosztuje ok, 250 zł brutto. Ja mogę go odsprzedać za 100 zł. Przy zakupie mogę dodatkowo przesłac na e-mail polską nakładke na to oprogramowanie.

Pozdrawiam
  • #5 2058239
    kings
    Poziom 13  
    Ocena: 15
    --------------------------------------------------------------------------------

witam . . .
    Mam LOGO Soft Comfort 5.0 - pełna wersja zajmuje około 600 mb. Mam tez kabelek do podłączenia, do tego dwa sterowniki 24L i 230 RLC - czyli po 12 wejsć i 8 wyjsć- oba z wyświetlaczem.
    Program step5 + autoryzacja do siemensa S5 i potrzebny do tego kabelek. oraz program do siemensa S7.
    Jestem otwarty na propozycje.
    Potrzebujesz pomocy PISZ . .kings(małpa)poczta.onet.pl
  • REKLAMA
  • #6 2058482
    Bladex
    Poziom 11  
    Ocena: 8
    witam
    Mam Logo COmfort Soft,,,, ja moge zalatwic ten program za mniej niz 50 zł. daj znac jak bedziesz potrzebował,pozdrawiam.
  • #7 2059839
    fobos
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Daj adres na PW to wyślę Ci wersję 4 i 5 za free.
  • #8 2835506
    kokoszka
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Witam, może ktoś zamieścić spolszczenie do tego oprogramowania ? ( Logo! Soft Comfort ) Z góry wielkie dzięki ...
  • #9 2837769
    edwaku
    Specjalista Automatyk
    Ocena: 110
    Spolszczenie do Logo!ComfortSoft do wersji 4.0 lub 5.0 dostępne na stronie Siemensa (oprócz tego pełna wersja tego oprogramowania - setuplogo, lub setuplogo5 jest dostępne na stronie Siemensa, pod warunkiem, że posiadasz legalne oprogramowanie przynajmiej w v.2.0)
  • #10 4298737
    narki1
    Poziom 13  
    Ocena: 9
    Ja też chciałbym Logo soft 5. Może ktoś podrzucić na PW lub inną metodą.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #12 4302427
    kolek11
    Poziom 1  
    hejka czy twoje oferta na wyslanie softu comfort jest ciagle aktualna ?
    Jestem zainteresowany i niekoniecznie za free .
    tomek
    fobos napisał:
    Daj adres na PW to wyślę Ci wersję 4 i 5 za free.
  • #13 4385165
    gzyms68
    Poziom 18  
    Ocena: 105
    Może ktos ma namiary na LOGO SOFT KOMFORT V3 ???
  • #15 7590561
    lwojtowicz
    Poziom 11  
    Witam,
    Ma ktoś pełną wersje Logo Soft Comfort V6.1

Mam,
    Jak ma sie starsza wersje do mozna zropic upgrade na najnowsza ze strony siemensa:)
  • #16 8724456
    karolinapk
    Poziom 1  
    Czy ma ktoś może Logo soft comfort v4. Potrzebuję tego programu, żeby poćwiczyć sobie przed laboratoriami. Szczególnie ta wersja mnie interesuje żeby później projekty pasowały do tego w pracowni.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania oprogramowania do programowania sterowników Siemens Logo, w szczególności Logo Soft Comfort w wersjach od 3.0 do 6.1. Użytkownicy oferują różne wersje programu, zarówno demo, jak i pełne, często z polską nakładką językową (spolszczeniem). Wskazywane są oficjalne źródła do pobrania, takie jak strona Siemens oraz serwisy FTP. Poruszany jest także temat kabli programujących, w tym użycie interfejsu PCIMCIA. Wymieniane są modele sterowników Logo 24L i 230 RLC z określoną liczbą wejść i wyjść. Użytkownicy dzielą się informacjami o cenach, możliwościach zakupu oraz wymianie oprogramowania, a także o dostępności spolszczeń i aktualizacji do nowszych wersji. Pojawia się również zainteresowanie programem Step5 i S7 do sterowników Siemens.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA