logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Lexmark Z600 - nowy tusz, brak wydruku, możliwe zatkanie dysz?

black16 14 Sty 2005 21:57 1836 4
REKLAMA
  • #1 1139070
    black16
    Poziom 11  
    Mam problem z drukarkom gdyz jest nowy pojemnik z tuszem i gdy drukuje poprostu drukuje ale tusz nieleci czasami som jakies przeblyski ale to nic przerywa podczas drukowania czy to morze byz zatkanie dysz ??

Popraw się - pisownia !!!
  • REKLAMA
  • #2 1139105
    Kapsis
    Poziom 25  
    Ocena: 16
    tak mi sie wydaje.mialem lexmarka z25 i wiem jak ta drukarka strasznie zasychala.tzn po napelnieniu zbiornika za drugim razem juz byly problemy,mozesz sprobowac kupic plyn przeczyszczajacy dysze na allegro lub normalnie w sklepie.oczywiscie jesli napelniales zbiornik sam,bo jesli wymieniales caly kardridz z glowica to raczej przyczna jest gdzie indziej
  • REKLAMA
  • #3 1139775
    black16
    Poziom 11  
    Ja nienapelniam bo nieoplaca sie za 100 zl. kupowac mi tuszu uzupelniajacego mialem przedtem drukarke HP i po napelnienu mi sie zdupcyl kardidz i od tego czasu wole kupowac nowy a z tym kadridze to jest tak przez miesiac drukowal ale potem przestal tzw zaczol przerywac moim zdaniem dysze sie zatkaly ale nieznam przyczyny i jak czyscicz ty plynem przeczyszczajacym ?? te dysze ? z gory dzieki za pomoc :)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 1139787
    djpeterek
    Poziom 23  
    Ocena: 27
    ja mam lexmarka z605 to jest praktycznie ten sam model w tamtym roku dokupiłem nowy tusz czarny 130zł bo musiałem mieć drukarke na prace dyplomową tusz wytrzymał ale dzisiaj głowice szlak trafił taki jest urok tych drukarek im drukarka tańsza tym tusz droższy i głowica jakby się ją chciało wymienić
  • #5 1139809
    black16
    Poziom 11  
    CZasem moglo by sie wydawac ze tansze jest lepsze ale niezawsze raz wziolem pojenik z tuszem z drukarki HP idealnie te same kadridze wsadzilem do drukarki lexmark i wszystko dzialalo a orginalne niezbyt chca dziala troszke to porypane :(
REKLAMA