logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Drukarka HP Photosmart 3210 All in one System tuszu nie działa

07 Lip 2012 11:32 5423 3
REKLAMA
  • #1 11080152
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #2 11080449
    Stan-S11
    Poziom 31  
    Ocena: 310
    Gdy na wyświetlaczu pojawi się " enter special key combo" wciskamy " OK " po czym szukamy przy pomocy strzałek "hardware failure status" a dalej jak w instrukcji którą masz.
  • REKLAMA
  • #3 11080459
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #4 15437818
    przemek_1008
    Poziom 9  
    Ocena: 4
    Szczęść Boże,

Miałem podobny problem w tej samej drukarce i zrobiłem taki manewr przy wyłączonym sprzęcie (tzn. przycisk power nie włączyłem): wciskałem jednocześnie strzałkę w lewo i po kolei różne klawisze (w trybie jednoczesności dwa naraz, czyli ta strzałka i jakiś z przycisków) , bo nie wiedziałem gdzie jest przycisk "ustawienia". Najpierw te w prawym górnym rogu próbowałem, potem z lewego dolnego rogu od dołu do góry, oprócz "power" każdy, potem te dwa pomiędzy tymi podświetlanymi, w końcu te podświetlane i na ostatek włączyłem power-przycisk tylko nie wiem czy już razem z ta strzałką i....działa. długo robił się "device maintanance", ale jest spoko, tylko jak chodzi xero, to jakby trochę z lekkim trudem. Długo nie używałem... Może jeszcze posłuży. Mam nadzieje, ze moja rada też.

Pozdrawiam
REKLAMA