logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Acrobat Reader 6 nie otwiera PDF z archiwum RAR - co zrobić?

macieej47 22 Sty 2005 08:10 1111 3
REKLAMA
  • #1 1159876
    macieej47
    Poziom 17  
    Ocena: 31
    Witam
    Miałem kiedyś readera5 tyle, że nie otwierał nowszych plików pdf. Zainstalowałem więc readera6 i ten otwiera nowe pliki, nie było by problemu gdyby... no właśnie. Mam z elektrody ściągnięte dwa archiwa rar'a w których jest pdf manual do panasonica i nie mogę tego nim otworzyć tak jak poprzednio readerem5. W czym tkwi problem, przecież taki program powinien być kompatybilny w tył, może gdzieś mam namieszane w ustawieniach? Podpowiedzcie coś bo nie chce znowu przechodzić na 5.
  • REKLAMA
  • #2 1159910
    Telex
    Poziom 28  
    Ocena: 99
    macieej47 napisał:
    Witam
    Miałem kiedyś readera5 tyle, że nie otwierał nowszych plików pdf. Zainstalowałem więc readera6 i ten otwiera nowe pliki, nie było by problemu gdyby... no właśnie. Mam z elektrody ściągnięte dwa archiwa rar'a w których jest pdf manual do panasonica i nie mogę tego nim otworzyć tak jak poprzednio readerem5. W czym tkwi problem, przecież taki program powinien być kompatybilny w tył, może gdzieś mam namieszane w ustawieniach? Podpowiedzcie coś bo nie chce znowu przechodzić na 5.

Temat już był poruszany wiele razy, po prostu pliki pdf moga być zabezpieczane i w tym twi problem, musisz miec zainstalowanego plugina, który by to dekodował. Z tego co wiem to są "odpowiednio" przystosowane pluginy własnej roboty do zainstalowania ale tylko do wersji 4.X. I w tej wer. powinno to chodzić, ale czasami to tez nie działa w zależnosci od systemu jaki jest zainstalowany.
  • REKLAMA
  • #3 1160092
    wielkirybak
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    spróbuj przeinstalować może to coś da
  • #4 1160321
    TONI_2003
    Moderator
    Ocena: 3808
    Witam ... myślę że rozwiążę Twój problem posyłając Ci lekarstwo na PW .
    Pozdrawiam i poczytaj ten temat był już nieraz poruszany na Elektrodzie.
REKLAMA