logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Parrot CK3100 - jak zresetować i połączyć z nowym telefonem?

rafaelo94 31 Sie 2012 15:25 23739 3
REKLAMA
  • #1 11265051
    rafaelo94
    Poziom 9  
    Ocena: 17
    Witam. Wujek niedawno kupił sobie samochód z takim urządzeniem. W dniu kiedy wracałem tym samochodem do domu sprawdziłem czy działa parrot i połączyłem z nim moją Nokię 5800 XM. Dzisiaj próbowałem połączyć jego Nokię C6 i nic na Nokii wyskakuje błąd, że nie można połączyć, a na parrocie jakiś komunikat tylko, że w parrocie jest język niderlandzki i nie rozumiem co się wyświetla. Sprawdzałem również na Samsungu Galaxy 551 i to samo. Nie wiem czy parrot obsługuje tylko jedno urządzenie? Jak tak to jak go zresetować, żeby nie było w nim mojej Noki tylko złapał tą wujka? Z góry dzięki za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 11265471
    mopike
    Poziom 14  
    Ocena: 24
    Najprawdopodobniej urządzenie paruje się tylko z jednym telefonem więc spróbuj z poziomu telefonu (nokia 5800) usunąć parowanie urządzenia jak to nie pomoże to użyj po prostu google tłumacza i dojdziesz co i jak trzeba zrobić.
  • REKLAMA
  • #3 11268646
    rafaelo94
    Poziom 9  
    Ocena: 17
    Trochę poczytałem i jak by była pamięć pełna to powinno pisać Memory full, a tak nie pisze. Jak usunąć z parrota moją Nokię, jak go zresetować?
  • #4 16827043
    Mallo
    Poziom 11  
    Ocena: 57
    Jak rozwiązałeś ten temat? Mam podobnie. Zmieniłem telefon i już nowy nie ma miejsca żeby się sparować.
    Zapomniałem jak to zresetewać :(
REKLAMA