logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Pomoc/Pytanie] - Halogen samochodowy w projektorze ?

BraciaMrok 07 Wrz 2012 14:38 1503 2
REKLAMA
  • #1 11287580
    BraciaMrok
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Ostatnio naszła mnie ochota by sprawić sobie własne domowe "kino", do głowy przyszło jedno- projektor. Na nowy nie mogę sobie pozwolić więc zainteresowałem się uszkodzonymi (lampy lub zasilacze). Mimo, że trochę interesuje się elektronika (tylko komputery) to niestety mojej wiedzy na to pytanie zabrakło zwłaszcza, że przeczytałem sporo tematów na tz. "projektory tanie w eksploatacji". Jeżeli był by uszkodzony zasilacz to bym poradził sobie z ATXem ale lampa... niektórzy piszą tak a niektórzy inaczej. Chodzi o to czy da się tj. czy będzie takowy projektor funkcjonował jeżeli wsadzi się do niego halogen samochodowy (lub zwykły) ? Wiem, że zależnie jakiej będzie mocy tak będzie jasny obraz. Pytam się ponieważ nie chciał bym wydawać pieniędzy (nawet małych) na marne jeżeli by tak nie funkcjonował.

Z góry dzięki za szybkie odpowiedzi (jeżeli takie będą :P ) i sry za moją nieznajomość
  • REKLAMA
  • #3 11291408
    BraciaMrok
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    @wlodek19573

Czytałem tylko początek tego tematu a jego rozwiązanie było na jakiejś 2-3 stronie.

Dzięki + zamykam
REKLAMA