Witam.
Szukam najlepszego wyjścia do nagrywania wokalu mikrofonem pojemnościowym mxl 770.
moje typy to:
Zestaw 1:Emu 0404 PCI ,Phonic am 120
Zestaw 2:Emu 0404 PCI ,Art tube MP
Zestaw 3:Maya 44 (opcja wydaje się być słaba,ponieważ ma kichowate wejście phantom)
Zestaw 4:jakiś interfejs (Oddaje się waszemu zmysłowi ;p)
Ewentualnie hybryda powyższych zestawów (tylko sprawdzone propozycje a nie przeczyta ktoś w internecie opinie i poleci coś słabego)
Zależy mi na niskiej latencji :)Fajnie by było jakby zestaw był mobilny,będzie nagrywany tylko wokal męski (rap) do tego w przyszłości jakieś skromne monitorki
Parametry na których obowiązkowo mi zależy:
1)Zasilanie phantom
2)nagrywanie w 24 bitach
3)co najmniej 2 wyjścia
4)Niska latencja
Parametry,które fajnie by było,zeby zestawik posiadał:
1)Wejścia Symetryczne
2)Nagrywanie w co najmniej 96kHz
3)mobilność
4)MIDI
Pracuje na windows 7,soft to audacity (narazie taki,bo jest darmowy) jak uzbieram to kupie cool edit pro
Podajcie swoje,rozsądne typy
Pozdrawiam i liczę na pomoc
Szukam najlepszego wyjścia do nagrywania wokalu mikrofonem pojemnościowym mxl 770.
moje typy to:
Zestaw 1:Emu 0404 PCI ,Phonic am 120
Zestaw 2:Emu 0404 PCI ,Art tube MP
Zestaw 3:Maya 44 (opcja wydaje się być słaba,ponieważ ma kichowate wejście phantom)
Zestaw 4:jakiś interfejs (Oddaje się waszemu zmysłowi ;p)
Ewentualnie hybryda powyższych zestawów (tylko sprawdzone propozycje a nie przeczyta ktoś w internecie opinie i poleci coś słabego)
Zależy mi na niskiej latencji :)Fajnie by było jakby zestaw był mobilny,będzie nagrywany tylko wokal męski (rap) do tego w przyszłości jakieś skromne monitorki
Parametry na których obowiązkowo mi zależy:
1)Zasilanie phantom
2)nagrywanie w 24 bitach
3)co najmniej 2 wyjścia
4)Niska latencja
Parametry,które fajnie by było,zeby zestawik posiadał:
1)Wejścia Symetryczne
2)Nagrywanie w co najmniej 96kHz
3)mobilność
4)MIDI
Pracuje na windows 7,soft to audacity (narazie taki,bo jest darmowy) jak uzbieram to kupie cool edit pro
Podajcie swoje,rozsądne typy
Pozdrawiam i liczę na pomoc