Witam, Składałem wczoraj komputer:
Procesor i grafika Intel i3 3225 + HD4000
Płyta główna MSI B75A G43
Dysk twardy HDD Samsung HD322HJ 320 GB 16 MB
Pamięć ram Good Ram DDR3 2x2GB 1600 CL 11
Napęd CD/DVD LG SuperMulti DVD+/-RW GSA-H62N
Obudowa Chieftec BH-01B-B-B
Zasilacz Chieftec CFT-650-14C
Chce na nim zainstalować windows 7. Płytę włożyłem do napędu, w biosie ustawiłem bootowanie CD i resetuje komputer. Komputer się uruchamia, naciskam dowolny klawisz aby wywołać rozruch płyty. Najpierw piszę "Loading files" i szary pasek postępu dochodzi do końca. Potem jest Starting Windows. Potem jest pasek ładowania windowsa. Następnie pokazuje się niebieskie tło Windows i i nagle reset.
Co może być problemem? Procesor, płyta, ram, są nowe i na gwarancji. Proszę o pomoc co jest nie tak oraz co mogę zrobić aby to naprawić.
Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.
stumpy
Procesor i grafika Intel i3 3225 + HD4000
Płyta główna MSI B75A G43
Dysk twardy HDD Samsung HD322HJ 320 GB 16 MB
Pamięć ram Good Ram DDR3 2x2GB 1600 CL 11
Napęd CD/DVD LG SuperMulti DVD+/-RW GSA-H62N
Obudowa Chieftec BH-01B-B-B
Zasilacz Chieftec CFT-650-14C
Chce na nim zainstalować windows 7. Płytę włożyłem do napędu, w biosie ustawiłem bootowanie CD i resetuje komputer. Komputer się uruchamia, naciskam dowolny klawisz aby wywołać rozruch płyty. Najpierw piszę "Loading files" i szary pasek postępu dochodzi do końca. Potem jest Starting Windows. Potem jest pasek ładowania windowsa. Następnie pokazuje się niebieskie tło Windows i i nagle reset.
Co może być problemem? Procesor, płyta, ram, są nowe i na gwarancji. Proszę o pomoc co jest nie tak oraz co mogę zrobić aby to naprawić.
Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.
stumpy