Na gorąco: sprzęcik petarda, dźwięk jest niesamowity, no i wygląda toto kosmicznie... "nie mam pytań".
Odnośnie odpowiedzi do plusów:
1. Nie chodzi o moc zasilacza, a o jakość sygnału napięciowego/prądowego na jego wyjściu
2. Nowy nie oznacza lepszy, ale w tym przypadku zredukowano drgania, a przez to także hałas
3. Podobno w nowym modelu poprawili wzmacniacz, z (bardzo) dobrego na lepszy, choć to akurat jest trudne do zweryfikowania, z racji tego, że:
primo - charakter jednego wzmacniacza może się jednemu podobać, a drugiemu nie, a więc jego ocena pod tym kątem jest subiektywna,
secundo - jeden z podstawowych parametrów każdego wzmacniacza, a więc poziom zniekształceń nieliniowych, można zbadać mając odpowiednią aparaturę i oczywiście wiedzę - nie mam ani jednego ani drugiego, więc ciężko będzie porównać THD tych wzmacniaczy
4. Zgadzam się, optyk to fajna sprawa
5. Tak, poprzedni pilot był fatalny
Wiem że 38 dostała piątala, tak samo zresztą jak 37.
Odnośnie odpowiedzi do minusów:
1. Jak po grzyba AM? Co ma do tego wielkość wieży? Chciałbym mieć AM w tej wieżyce! Nawet nie wiem co to DAB, nie interesowałem się tym
2. Pewnie tak.
Czy jestem zadowolony? Oczywiście! Jutro postaram się podzielić wrażeniami z obcowania z tym denkiem. Niestety nie mam żadnej płyty CD jak na razie, ale postaram się skombinować, jak nie jutro to w tygodniu. Sprawdzałem radio i mp3.