logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do zdalnego sterowania komputerem przy problemach z Neostradą na serwerze

danon_16 27 Sty 2005 21:09 1497 6
  • #1 1174403
    danon_16
    Poziom 12  
    Mam mały problem na serverze wyłącza sie neostrada i dla tego przydał bym by sie jakis program do sterowania komputerem zjadującym sie w sieci:) Za pomoc z góry dzięki....
  • Pomocny post
    #2 1174762
    jaco777
    Poziom 24  
    Ocena: 29
    Poszukaj i poczytaj na necie np. o zdalnym pulpicie. A programy do tego to np. TightVNC Viewer lub RealVNC. Na Elektrodzie też bez problemu znajdziesz posty na ten temat.
  • #3 1175019
    RobinXP
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    hm......... ja się czasami bawie netbus-sem i robie kumpla nazłosc jak mnie wkużą :D:D tylko szkoda ze antywirus wykrywa go jako trojana :(:(
  • #4 1175226
    domanvip
    Poziom 16  
    Ocena: 9
    danon_16 napisał:
    Mam mały problem na serverze wyłącza się neostrada i dla tego przydał bym by się jakis program do sterowania komputerem zjadującym się w sieci:) Za pomoc z góry dzięki....

A jaki masz system operacyjny??
  • Pomocny post
    #5 1175660
    elektronik321
    Poziom 22  
    Ocena: 51
    bardzo dobry tez jest remote administrator pod winde
  • #6 1177007
    danon_16
    Poziom 12  
    JA mam windowsa XP a na serverze zainstalowany jest ME ale to chyba ni gra różnicy prawda?????
  • #7 1178040
    Obecny
    Poziom 14  
    Ocena: 7
    na codzień używam remote administratora, szczerze polecam naprawde udany program

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W dyskusji poruszono problem zdalnego sterowania komputerem na serwerze, gdzie występują przerwy w działaniu Neostrady. Zaproponowano wykorzystanie programów do zdalnego pulpitu, takich jak TightVNC Viewer, RealVNC oraz Remote Administrator, które działają pod systemem Windows. Wspomniano również o NetBus, jednak jest on wykrywany przez antywirusy jako trojan. Autor używa systemu Windows XP, a serwer działa na Windows ME, co nie powinno stanowić przeszkody dla działania wymienionych narzędzi. Remote Administrator został szczególnie polecony jako stabilne i efektywne rozwiązanie do zdalnego zarządzania komputerem w sieci.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA