logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP Pavilion G6 - Bez klawiatury działa, z klawiaturą nie.

Furiael 06 Paź 2012 13:09 2514 2
REKLAMA
  • #1 11382679
    Furiael
    Poziom 9  
    Witam.
    Mam dosyć dziwny problem z moim laptopem HP Pavilion G6. Otóż laptop nie chciał się uruchomić i nie świeciła się lampeczka obok wtyczki do ładowania. Metodą prób i błędów doszedłem do przyczyny, jednak nie wiem czego to może być wina. Otóż po odłączeniu klawiatury od laptopa wszystko śmiga i hula, a z klawiaturą się nie uruchamia. Czy to oznaczałoby zakup nowej klawiatury?
    Z góry dzięki za odpowiedzi.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 11382703
    boro1234567
    Spec od komputerów
    Ocena: 1538
    Furiael napisał:
    Witam.
    Mam dosyć dziwny problem z moim laptopem HP Pavilion G6. Otóż laptop nie chciał się uruchomić i nie świeciła się lampeczka obok wtyczki do ładowania. Metodą prób i błędów doszedłem do przyczyny, jednak nie wiem czego to może być wina. Otóż po odłączeniu klawiatury od laptopa wszystko śmiga i hula, a z klawiaturą się nie uruchamia. Czy to oznaczałoby zakup nowej klawiatury?
    Z góry dzięki za odpowiedzi.
    Pozdrawiam.

Przyczyny usterki:
    -uszkodzona klawiatura
    -uszkodzone gniazdo
    -uszkodzony KBC
  • #3 11385179
    strucel
    Poziom 36  
    Ocena: 619
    Kilkukrotnie spotkałem się z takimi usterkami w różnych laptopach i zawsze były one skutkiem zalania klawiatury , niekiedy taka usterka pojawiała się dopiero po kilku tygodniach od zalania.
REKLAMA