logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór świateł do jazdy dziennej LED do Skody Felicia do 200 zł z homologacją

pawcio10 19 Lis 2012 15:08 954 1
REKLAMA
  • #1 11548010
    pawcio10
    Poziom 9  
    Witam,
    ostatnio myślę nad zamontowaniem swiateł do jazdy dziennej w miejscu kratownicy halogenow przeciw mgielnych.
    Chciałbym abyście mi polecili dobre sprawdzone ledy ( oczywiście posiadające homologacje :) ) w cenie do 200 zł za komplet.

Osobiście wacham się między:

- MAX LED DRL OKRĄGŁE (129zł z tej strony) : Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

lub

- Światła do jazdy dziennej (żarówka 21 wat dedykowane 127zł ( FEL2.23803) Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

- Opcjonalnie: Philips Led daylight 4 (np. te z allegro za 200 zł Jest szansa ze to nie sa podróbki? i czy mają homologację?) : Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Chodzi mi głównie o to żeby było mniejsze obciążenie akumulatora, bo na krótkich dystansach alternator nie wyrabia z ładowaniem i czasami trzeba było ładować go z prostownika ( W skodzie felicji jest zamontowany fabryczny alternator, który ma słabe ładowanie akumulatora. Tą przypadłość mają wszystkie felicje :( )
    Bo te 150 W ( Świata pozycyjne x4 + mijania x2 + kontrolki na desce rozdzielczej) za darmo jednak nie świecą.

Prosze o opisanie jakie wy macie doświadczenie z funkcjonowaniem swiateł dziennych.
  • REKLAMA
  • #2 11549057
    Przemo9826
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2503
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

3.1.16. Publikowanie wpisów zawierających pytanie/zgłoszenie problemu, na które udzielono już poprawnej odpowiedzi. Przed publikacją wpisu Użytkownik zobowiązany jest do sprawdzenia za pomocą wyszukiwarki Forum, czy dany problem był już poruszany.

Kosz.
REKLAMA