Witam, więc tak zacznę od tego że mam laptopa firmy fujitsu Siemens .Wykorzystuję go do pracy w biurze. Około miesiąca temu awaria nastąpiła po raz pierwszy(zdjęcie poniżej)wtedy się tym za bardzo nie przejąłem bo się nie powtarzała ale około tygodnia temu znowu się to powtórzyło a wczoraj w ciągu kilkunastu minut pracy aż 3razy.
Opis problemu: mianowicie podczas pracy(nie ważne co się robi) następuje zwieszenie komputera tak że na ekranie powstają paski które zaczynają się zagęszczać do tego ścina się dźwięk . Nie wiem czym to jest spowodowane, ja myślę że coś nie tak z dyskiem twardym lub którąś tasiemką...ponieważ jest to laptop ciężko mi jest się dostać do wszystkich części wewnątrz.
tak wygląda ekran:
Opis problemu: mianowicie podczas pracy(nie ważne co się robi) następuje zwieszenie komputera tak że na ekranie powstają paski które zaczynają się zagęszczać do tego ścina się dźwięk . Nie wiem czym to jest spowodowane, ja myślę że coś nie tak z dyskiem twardym lub którąś tasiemką...ponieważ jest to laptop ciężko mi jest się dostać do wszystkich części wewnątrz.
tak wygląda ekran: