logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sterowniki SilverCrest Video Grabber SVG 2.0 A3

ArchiWideo24 28 Lis 2012 12:38 34605 7
REKLAMA
  • #1 11584533
    ArchiWideo24
    Poziom 2  
    Ocena: 4
    Witam serdecznie.
    Jestem tu nowy i znalazłem się tu z powodów urządzenia które zakupiłem w Lidlu a mianowicie - SilverCrest USB 2.0 Video Grabber SVG 2.0 A2.
    To urządzenie ma pomóc mi w zarchiwizowaniu kilku kaset VHS. Niestety dziwnym trafem gdzieś zginęła płyta na której były potrzebne sterowniki! Szukałem w Google ale niestety same nic nie istotne informację. Może ktoś z Państwa jest mi w stanie pomóc w znalezieniu sterowników do tego urządzenia. Sterowniki na stronie producenta nie chcą działać :/ Z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 11604518
    ArchiWideo24
    Poziom 2  
    Ocena: 4
    Nie znam języków :/
  • #4 11604597
    speedy9
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2416
    A podaj numer seryjny tego urządzenia. powinien być na jakiejś naklejce. Najlepiej wrzuć zdjęcie tej naklejki.
    Wrzuć też informacje o identyfikatorze urządzenia z menedżera urządzeń. Opisane jest to tutaj: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1228905.html
  • REKLAMA
  • #5 12794607
    grzecho123
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    witam,
    załączam sterowniki.
    pozdrawiam.
    Załączniki:
    • Driver.zip (4.22 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #8 16934921
    zciwo
    Poziom 10  
    Ocena: 15
    Najnowsze sterowniki dla SVG 2.0 A2, które dostałem na mejla
    Załączniki:
    • Driver_SVG20A2A3.zip (4.78 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje sterowników do urządzenia SilverCrest USB 2.0 Video Grabber SVG 2.0 A2, które zakupił w Lidlu, aby zarchiwizować kasety VHS. Zgubił płytę z oprogramowaniem, a dostępne na stronie producenta sterowniki nie działają. Użytkownicy forum sugerują różne źródła, w tym stronę Targa, gdzie można uzyskać wsparcie oraz prośbę o podanie numeru seryjnego urządzenia dla lepszej identyfikacji. Niektórzy użytkownicy dzielą się linkami do sterowników oraz dodatkowymi zasobami, takimi jak spolszczenie oprogramowania Cyberlink Power Director 9.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA