logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sterowniki SilverCrest Video Grabber SVG 2.0 A3

ArchiWideo24 28 Lis 2012 12:38 34857 7
REKLAMA
  • #1 11584533
    ArchiWideo24
    Poziom 2  
    Ocena: 4
    Witam serdecznie.
    Jestem tu nowy i znalazłem się tu z powodów urządzenia które zakupiłem w Lidlu a mianowicie - SilverCrest USB 2.0 Video Grabber SVG 2.0 A2.
    To urządzenie ma pomóc mi w zarchiwizowaniu kilku kaset VHS. Niestety dziwnym trafem gdzieś zginęła płyta na której były potrzebne sterowniki! Szukałem w Google ale niestety same nic nie istotne informację. Może ktoś z Państwa jest mi w stanie pomóc w znalezieniu sterowników do tego urządzenia. Sterowniki na stronie producenta nie chcą działać :/ Z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 11604518
    ArchiWideo24
    Poziom 2  
    Ocena: 4
    Nie znam języków :/
  • #4 11604597
    speedy9
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2424
    A podaj numer seryjny tego urządzenia. powinien być na jakiejś naklejce. Najlepiej wrzuć zdjęcie tej naklejki.
    Wrzuć też informacje o identyfikatorze urządzenia z menedżera urządzeń. Opisane jest to tutaj: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1228905.html
  • #5 12794607
    grzecho123
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    witam,
    załączam sterowniki.
    pozdrawiam.
    Załączniki:
    • Driver.zip (4.22 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #8 16934921
    zciwo
    Poziom 10  
    Ocena: 15
    Najnowsze sterowniki dla SVG 2.0 A2, które dostałem na mejla
    Załączniki:
    • Driver_SVG20A2A3.zip (4.78 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje sterowników do urządzenia SilverCrest USB 2.0 Video Grabber SVG 2.0 A2, które zakupił w Lidlu, aby zarchiwizować kasety VHS. Zgubił płytę z oprogramowaniem, a dostępne na stronie producenta sterowniki nie działają. Użytkownicy forum sugerują różne źródła, w tym stronę Targa, gdzie można uzyskać wsparcie oraz prośbę o podanie numeru seryjnego urządzenia dla lepszej identyfikacji. Niektórzy użytkownicy dzielą się linkami do sterowników oraz dodatkowymi zasobami, takimi jak spolszczenie oprogramowania Cyberlink Power Director 9.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA