logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung ML-2165 - toner niezgodny po ponownym uruchomieniu drukarki

slowianus 10 Gru 2012 21:10 2577 4
REKLAMA
  • #1 11635727
    slowianus
    Poziom 1  
    Kupiłem oryginalny toner do oryginalnej drukarki samsung ml-2165 - włożyłem zielone światełko wszystko gra wydrukowałem 30 stron wyłączyłem kompa i poszedłem spać rano wstaje włączam kompa drukarke chce znowu wydrukować a tu czerwone światełko i komunikat w windowsie "kaseta z tonerem jest niezgodnia"!!!! czary jakies!!! co to może być??
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 11889654
    darozegaro
    Poziom 15  
    Ocena: 27
    Chyba weszła aktualizacja oprogramowania. Z tymi drukarkami tak jest. Producent się już chyba zamieszał z wersjami oprogramowania tak ze nawet oryginalne juz nie działają.
  • REKLAMA
  • #4 11892736
    bnl
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Miałem taki przypadek ,orginał nie działał i zadzwoniłem do samsunga ,okazało się ,że wiedzą o takich przypadkach i radzą oddać do serwisu w celu zmiany oprogramowania ,więc kolega darozegaroma racje.
    Producent tak dobrze zabezpieczył się przed zamiennikami i regeneracją ,że samemu jest mu trudno siebie rozgryźć :)
  • #5 11901296
    darozegaro
    Poziom 15  
    Ocena: 27
    Ale jest dobra informacja bo juz sa chipy które radza sobie z kazdym oprogramowaniem. Malo tego to juz kolejne aktualizacje nie grozne.
    Jak cos to polecam.
REKLAMA