logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Aero2 przestało działać, Acer aspire one + Huawei E182E

robocrap 10 Gru 2012 22:07 1278 2
REKLAMA
  • #1 11636167
    robocrap
    Poziom 2  
    Potrzebuje pomocy, przed wyjazdem z Polski zostawiłem ojcu netboka Acer aspire one oraz modem USB E182E, wszystko pieknie skonfigurowałem i działało bezproblemowo. System to XP sp3, i chodzi głównie o skype.
    Niestety ojciec wzioł tego netbooka na wieś gdzie prawdopodobnie nie było zasięgu
    i coś tam pokombinował.
    Teraz po powrocie do Warszawy Aero2 nie działa, niestety wiecej konkretnych informacji nie mogę podać.
    Teraz do sedna sprawy, niestety sam pomóc nie mogę ponieważ pozostaję poza krajem.
    Szukam więc kogoś kto za niewielką opłatą lub nieodpłatnie zgodził by sie skonfigurowac to wszystko ponownie tak by działało.
    Oczywiście na terenie Warszawy.

Dziękuję
  • REKLAMA
  • #2 11639257
    jdanecki
    Poziom 23  
    Ocena: 29
    Jeżeli ojciec może podjechać do centrum Warszawy, to w przypadku najprostszych problemów (APN, zakresy pracy itd.) z Aero2 chętnie pomogę bezpłatnie przy kawie. Jeżeli będzie konieczna jakaś poważniejsza awaria to wskażę chętnego do takiej pracy, bo sam aż taką ilością wolnego czasu nie dysponuję (jdtech.pl zajmuje mi coraz więcej czasu).
  • #3 11643029
    robocrap
    Poziom 2  
    Dzieki, wysylam PM.
REKLAMA