logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ontrack Easy Recovery - którą opcję wybrać do odzyskiwania plików PHP, CSS, JS?

kecajs 09 Sty 2013 23:33 2406 5
REKLAMA
  • #1 11767388
    kecajs
    Poziom 17  
    Ocena: 35
    Witam,
    próbuję odzyskać dość ważne dla mnie dane. Nie wiem, na którym dysku one są, najprawdopodobniej usunąłem je przez przypadek, a nie usuwałem partycji i tworzyłem ją na nowo. Jest to kilka folderów w sumie. Jakie zadanie mam wybrać w programie Easy Recovery? Z menu po lewej stronie wybieram Odzyskaj dane, następnie mam do wyboru: Advanced Recovery, Deleted Recovery, Format Recovery, Raw Recovery. To te do odzysku. Potem jest podsumowanie (Recume Recovery) i tworzenie dyskietki awaryjnej (Emergency Diskette). Którą opcję odzysku w tym przypadku mam wybrać i jakie opcje już wewnątrz tego zadania ustawić? Nie zależy mi na strukturze folderów, a tylko na plikach. Mają to być pliki z rozszerzeniem PHP, CSS, JS i podobne dotyczące stron internetowych pisanych w PHP i baz danych MySQL.
    Bardzo proszę o pomoc!
    Pozdrawiam,
    Jacek
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 11769372
    kecajs
    Poziom 17  
    Nie zaśmiecam forum. Jest przecież wersja demo, którą polecił mi konsultant z Ontracka.
    Poza tym - napisałem co się stało...

Dodano po 1 [minuty]:

helmud7543 napisał:
    A musi to być ten program?

Nie, nie musi. Muszę odzyskać tylko dane (pliki PHP, CSS, JS i bazodanowe) i może być to każdy inny skuteczny program.
  • REKLAMA
  • #6 11780632
    kecajs
    Poziom 17  
    Dzięki wszystkim za pomoc - Próbowałem polecanym DMDC, ale nie udało się nic znaleźć. Najprawdopodobniej pliki skasowałem dość dawno temu i już ich nie da się odzyskać. Temat do zamknięcia.
    Jacek
REKLAMA