logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Daewoo 14Q1 - brak obrazu przez Euro i Cinch, czy TDA 8374A do wymiany?

Mlody2 15 Lut 2005 00:44 1020 2
REKLAMA
  • #1 1229787
    Mlody2
    Poziom 18  
    Ocena: 26
    Witam posiadam 14 calowt tv firmy daweoo model 14Q1 mam problem z wejsciami nie moge nic podlaczyc ani przez euro ani przez cincze jedynie mam glos i przez euro i przez cincze ale obrzu na cinczach wogule nie mam a na euro dzieje sie tak glos jest a obraz najpierw czarny powoli zaczyna sie pokazywac juz w miare jakos wyglada ale strasznie lata bylem w serwisie i powiedzieli mi ze to uklad scalony (TDA 8374A) jest do wymiany ze ten tv ma to do siebie ze jak sie podlacza cos przez euro to trzeba go wylaczyc podlaczyc uzadzenie i dopiero go sie tak odpala a jak sie podlaczy cos do niego jak on chodzi to ten scalak siada i tu moje pytanie czy ten scalak jest od wejsc? wyjsc czy cos innego moze byc jeszcze uwalone juz nie wierze zabardzo im w tym serwisie poniewarz nie dawno dalem im do naprawy wierze JVC mowili mi ze na 100% uwalone sa koncowki mocy wymienili mi i znowu problem nagle okazalo sie ze to ni koncowki a jakis scalak razem naprawa 150zl czekam na jak najszybsza odpowiedz pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1229799
    marcinus128
    Poziom 19  
    Ocena: 13
    rozkrec, moze jakies zimne luty kondzialki raczej nie.. ale zerknij na wszystko (tez no nie powiedzial bym odrazu ze to bedzie on uszkodzony)

pozdrawiam
  • #3 1231062
    Mlody2
    Poziom 18  
    Ocena: 26
    Sprawdzalem juz nie ma zadnych zimnych lutow on twierdzi ze to na 100% ten uklad co jeszcze moze byc nie tak?
REKLAMA