logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór technikum: Technik Mechanik, Mechatronik czy Elektronik? Co wybrać?

zielinos 09 Lut 2013 13:46 1287 3
REKLAMA
  • #1 11909736
    zielinos
    Poziom 10  
    Ocena: 20
    Witam. Wielkimi krokami zbliża się koniec roku szkolnego a co za tym idzie ukończenie przeze mnie szkoły gimnazjalnej, co za tym idzie dylemat, a mianowicie wybór szkoły. Liceum odpada na pewno... Technikum, ale jaki profil dokładniej? Interesuję się motoryzacją, naprawami skuterów, drobnych problemów w autach, itp. Dlatego chcę iść do technikum, ale nie wiem jaki profil wybrać dokładniej. Najbliżej mojego miejsca zamieszkania jest technikum o profilu Technik Mechanik Link ale to jest ogólna mechanika, spawanie, toczenie i tego typu sprawy... Mnie interesuję coś wiecej, naprawy aut itd. Trzeba szukać gdzies dalej, z opowiadań znajomych wiem, że dobra szkoła jest w Giżycku. Link . Tylko jaki profil wybrać? Mógłby mi ktoś napisać tak jasno i w skrócie coś o tych profilach? Chodzi mi o : Technik Mechatronik, Technik Elektronik. Mam znajomego który ma swoją stację diagnostyczną, naprawia problemy elektroniczne w autach i z tego co mowil to zarabia bardzo dobrze i ma stała prace. Dlatego prosze o Wasza pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 11911383
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 11912149
    zielinos
    Poziom 10  
    Ocena: 20
    Tak, a czy tam bede mial np diagnostyke pojazdow itp? Link Tutaj mam szkołe, wlg nie wiem ktory kierunek czego nauczy...
  • #4 11912180
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA