Witam,
Dostałem możliwość złożenia sobie komputera do pracy(przez komputer należy rozumieć całość sprzętu na stanowisku pracy czyli buda+myszka+klawiatura+monitor. Nie wiem jeszcze w 100% jak z systemem ale podobno mam dostać
). Hardwarem nie interesuję się zupełnie, ostatni raz tak ok. 2 lat temu jak składałem swój prywatny komputer, ale domyślam się że wiele od tego czasu się zmieniło
. Znalazłem wiele porad/zestawów dla graczy ale mnie taki profil sprzętu nie interesuje. Szczegóły podaje poniżej:
Zastosowanie: programowanie i wszystko z nim związane (IDE, baza danych(dev'owa zapewne lokalnie), klienty bazodanowe, itp itd)
OC: Nie
Wymagania: Byłoby miło jakby wszystko działało
. A tak poważnie: to co zostało wymienione raczej nie ma bardzo dużych wymagań, ale im większa płynność działania tym większy komfort pracy.
Budżet: 3500 zł brutto (+/- 200 zł)
Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
Dostałem możliwość złożenia sobie komputera do pracy(przez komputer należy rozumieć całość sprzętu na stanowisku pracy czyli buda+myszka+klawiatura+monitor. Nie wiem jeszcze w 100% jak z systemem ale podobno mam dostać
Zastosowanie: programowanie i wszystko z nim związane (IDE, baza danych(dev'owa zapewne lokalnie), klienty bazodanowe, itp itd)
OC: Nie
Wymagania: Byłoby miło jakby wszystko działało
Budżet: 3500 zł brutto (+/- 200 zł)
Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam