logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam płyty głównej XD890WJN2

ela775 14 Lut 2013 00:52 2145 12
REKLAMA
  • #1 11932133
    ela775
    Poziom 9  
    Witam jestem posiadaczką telewizora AQUOS SHARP LC-32GA8E który kupiłam bardzo po atrakcyjnej cenie.Miałam go kilka miesięcy ale niestety popsuł się jak go wyłączyłam z pilota to już nie chciał się w ogóle włączyć nie reagował z pilota ani na przycisk z telewizora ale jak się włączyło wtyczkę do gniazdka to migotały bardzo słabo przez krótką chwilę diody.Więc z tym nieszczęsnym telewizorem pojechałam do serwisu a tam facet mi powiedział że poszła główna płyta i że mi go nie zrobi bo nie ma takiej części i że będzie mi bardzo trudno dostać tą płytę.Szukałam jej w internecie patrzyłam też na Allegro i faktycznie trudno jest z częściami do tego telewizora :cry: .Więc moje pytanie jest takie czy ktoś może ma taką płytę na sprzedaż albo zna stronę na której można ją kupić :?: :?: :?: .Bardzo proszę o pomoc bo moje opcje się wykończyły a bardzo zależy mi na naprawie tego telewizora. Pozdrawiam. Elżbieta. Podaje dane płyty głównej XD890WJN2
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 11932182
    KStanek
    Poziom 22  
    Ocena: 75
    Najlepiej tak powiedzieć, że się nie da naprawić - bo płyta główna padła - toż to cały telewizor, do wymiany. Przecież są tam scalaki i procek który z pewnością jest do zdobycia, może zmienić serwis ?
  • REKLAMA
  • #3 11932205
    ela775
    Poziom 9  
    Dzwoniłam po innych serwisach to niestety jak tylko mówiłam model telewizora to mi dziękowali że nie zajmują się takim modelem bo nie mają do niego części a dzisiaj do dzwoniłam się do serwisu z poza Warszawy to owszem naprawią Sharpy ale koszt nowej płyty od 500 zł i nie ukrywam że jak dla mnie to trochę za drogo bo jeszcze by wliczył koszty naprawy.Więc na razie szukam używanej płyty bo jak na razie to trawiłam tylko na drugi serwis co chciał ze mną o tym modelu telewizora rozmawiać.Pozdrawiam
  • #4 11937494
    biliwili
    Poziom 1  
    Witam.mam w cenie 220złotych z gwarancją 12,iesieczna .
  • REKLAMA
  • #5 11938465
    ela775
    Poziom 9  
    Bardzo proszę o zostawienie mi do siebie numeru telefonu ,bo jestem bardzo zainteresowana kupną tej płyty.Pozdrawiam
  • #6 11970320
    zdzich42
    Poziom 41  
    Ocena: 859
    Pani Elu ostrożnie, ostrożnie z tymi zakupami a zwłaszcza z przelewem przed otrzymaniem towaru.
  • #7 11970916
    ela775
    Poziom 9  
    Dziękuję za ostrzeżenia nie doszło ani do za płaty ani do kupna. Nadal temat jest otwarty .Pozdrawiam
  • #8 12037622
    maniek2591
    Poziom 19  
    Ocena: 91
    mam cały taki tv na cześci

Dodano po 10 [minuty]:

sprawny,rozbita matryca w rogu
  • #9 12039030
    ela775
    Poziom 9  
    dziękuję wszystkim za pomoc właśnie dzisiaj odebrałam naprawiony telewizorek z serwisu :) ..........a co do odpowiedzi o tv na części to za ile by Pan mi go sprzedał ???? Pozdrawiam
  • #10 12039681
    maniek2591
    Poziom 19  
    200zl za czesci

Dodano po 6 [minuty]:

no ale już nie potrzeba bo dziś stał się cud i serwis naprawił

Dodano po 5 [minuty]:

proszę zakończyć temat
  • REKLAMA
  • #11 12039755
    ela775
    Poziom 9  
    Wie pan co nie dziś stał się cud tylko był w serwisie a ja go dzisiaj odebrałam i jakby pan raczył zauważyć temat zakończyłam tylko chciałam się dowiedzieć ile za ten telewizor co ma pan na części więc nie rozumiem pańskiej pretensji co to mojej osoby.Pozdrawiam
  • #12 12039930
    zdzich42
    Poziom 41  
    Ocena: 859
    Pani Elu "zakończyć" temat a raczej zamknąć znaczy kliknąć symbol kłódki u dołu tematu, jeśli uważa Pani temat za wyczerpany.
  • #13 12041198
    maniek2591
    Poziom 19  
    nikt do nikogo nie ma pretensji,proszę tylko o zamkniecie tematu, skoro już pani nie potrzebuje

Podsumowanie tematu

✨ Użytkowniczka poszukuje płyty głównej do telewizora AQUOS SHARP LC-32GA8E, który przestał działać po wyłączeniu z pilota. Serwis poinformował ją, że płyta główna jest uszkodzona i trudno dostępna. Użytkowniczka próbowała znaleźć części w internecie, w tym na Allegro, ale bezskutecznie. W odpowiedziach inni użytkownicy sugerują ostrożność przy zakupach oraz informują o dostępnych częściach i telewizorach na sprzedaż. Ostatecznie, po poszukiwaniach, użytkowniczka odebrała naprawiony telewizor z serwisu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA