O stronie producenta to wiedziałem już wgrywałem odnowa Androida bo wieszał się na logo Android i koniec, Jest tam wersja 2.3 w SE xiperia jest możliwość zmiany taktowania procka,a tu nic nie da się nic zrobić
Jak chcesz zmienić taktownośc procka to na początku musisz mieć root'a ale zapewne go masz więc ściagnij aplikacje superuser lub supersuPro a potem jakis program do podkręcania procka (wystarczy wpisać CPU overclocking na android martke/Google play)
niestety w tym wynalazku nie da się podkręcić procesora, użyłem trzech programów i w każdym komunikat phone model m702sa not supported. Ręcznie też próbowałem za pomocą tutorialu z YouTube i tez nic. Więc chyba się z tym nic nie zrobi.Jeśli ktoś wie jak wgrać do tego jakiegoś Windowsa mobile lub linuxa to proszę o jakąś instrukcje
Użytkownik pyta o możliwość zainstalowania mobilnego systemu Windows na laptopie Overmax OV-ML-01 oraz o podkręcanie procesora. Odpowiedzi wskazują, że można pobrać instrukcje i system z oficjalnej strony producenta. Użytkownik próbował zainstalować Androida, ale napotkał problemy z wydajnością. W celu podkręcania procesora sugerowane jest uzyskanie uprawnień roota oraz użycie aplikacji do overclockingu, jednak użytkownik stwierdza, że nie udało mu się to z powodu braku wsparcia dla modelu. Inni użytkownicy polecają programy, takie jak Allwinner Mod i CPU No-Frills, ale nie ma pewności co do skuteczności tych rozwiązań. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.