Dzięki wielkie. Szczerze- nie wiedziałem że jak dodam 'Frame' to niektóre kody trzeba zadać w inny sposób. W sumie to dodanie do UserForm ramek Frame fajnie i estetycznie wygląda ale w pewnym momencie stało się to kłopotliwe. Okno 'cmbUrodzony' jest w sumie w dwóch ramkach Frame ale zadanie kodu tylko w jednej obudziło działanie kodu do życia. Jeszcze raz dzięki, kod działa wyśmienicie.
Dodano po 34 [minuty]: W sumie to miałem zadać jeszcze pytania związane z odpowiednim formatowaniem wprowadzonego tekstu to okna 'TextBox' po wyjściu z niego ale widzę że moje pytania właśnie zostały rozwiązane powyższym kodem. Mój kod do formatowania też nie chciał działać bo jak się już okazało że problemem są ramki 'Framr'. Jednak na podstawie powyższego kodu zadałem ten poniższy i teraz po wyjściu z okna 'TextBox' wprowadzony tekst zostaje odpowiednio sformatowany. Przy okazji czy poniższy kod jest napisany poprawnie? (oczywiście kod działa).
Zaloguj się, aby zobaczyć kod
...jednak chciałbym poprosić o pomoc w dodaniu do kodu możliwości aby kod 'wywalił błąd' (poinformował) w przypadku wpisania do okna za dużo lub za mało cyfr. W przypadku tego kodu wprowadzonych cyfr musi być '9'