logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Potrzebny program do liczenia czasu połączenia modemowego

Electronic0 21 Lut 2005 19:43 3083 9
  • #1 1252177
    Electronic0
    Poziom 17  
    Ocena: 5
    Witam.
    Szukam jakiegoś programu , który zliczałby całkowity czas połączenia modemowego w danym miesiącu a po przekroczeniu limitu ustalonego wcześniej nie pozwalałby połaczyć się z internetem, aż do następnego miesiąca. Najlepiej żeby zmiana limitu połączenia byłaby możliwa tylko przez podanie właściwego hasła.
  • #2 1252211
    DOMINIK!!
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    BANKRUT ON ZLICZA CZAS POLACZENIA
  • #3 1252276
    piotrd90
    Poziom 20  
    Ocena: 4
    jest program który liczy czas i koszt połączeń. Ale nie jestem pewny czy mozna w nim ustalac limity. Nazywa sie on bankrut. Jest wiele stron z których można go ściągnąć.
  • #4 1252282
    Electronic0
    Poziom 17  
    Ocena: 5
    piotrd90 napisał:
    jest program który liczy czas i koszt połączeń. Ale nie jestem pewny czy mozna w nim ustalac limity. Nazywa się on bankrut. Jest wiele stron z których można go ściągnąć.

Miałem już bankruta ,ale nie można zablokować go hasłem
  • #5 1252315
    simpo
    Poziom 19  
    Ocena: 15
    Witam!
    Załączniki:
    • lpi_v1p_pack.exe (2.5 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #6 1252489
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 584
    Simpo, nie proponuj kota w worku za 5 punktów. Napisz kilka słó o tym cudeńku, które proponujesz. Może bedzie więcej chętnych?
  • #7 1252571
    paweliw
    Spec od komputerów
    Ocena: 229
    simpo :arrow:

Ręce opadają, za ogólnodostępny plik Licznika połączeń Internetowych http://www.zoom.idg.pl/ftp/4272/Licznik%20Po%C5%82%C4%85cze%C5%84%20Internetowych%201.70+SP3.html żądasz sobie 5 pkt. !
    Po co wrzucasz na forum coś do czego wystarczy podać link, byłoby prościej.
    Tutaj macie inne programy z tej kategorii: http://www.zoom.idg.pl/ftp/kategoria/pc_24/obsługa%20połączeń/liczniki%20czasu%20połączenia.html
  • #8 1252583
    simpo
    Poziom 19  
    Witam!

Mialem problemy z "czasem" , dlatego tylko szybko na serwer wrzucilem i nic nie pisalem, przepraszam....

No wiec zamiesciel powyzej moim zdaniem najlepszy program do liczenia czasu polaczenia z internetem, ktory umozliwaia określanie limitow (pakietow).

Do ciekawszych opcji należy system kounikacji glosowej, blokowanie popup'ow, wykrywanie wirusow i mozliwosc obliczanie czasu polaczen z internetem dla wszystkich uzytkownikow komputera.

Cytat:

nie proponuj kota w worku za 5 punktów

Na 5 punktow nic nie poradze.. :( Naliczane automatycznie...

Pozdrawiam.
    Załączniki:
    • Potrzebny program do liczenia czasu połączenia modemowego screen.JPG (45.4 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #9 1252597
    paweliw
    Spec od komputerów
    Ocena: 229
    simpo napisał:
    Na 5 punktow nic nie poradze.. :( Naliczane automatycznie...

Pozdrawiam.

Zawsze można zmienić na ręczne, a najlepiej podać link.
    Teraz już mogłeś sobie darować opis, wystarczy że ktoś wybierze link, który podałem.
    A tak swoją drogą, chyba szybciej podać link, niż wrzucić plik na forum ...

W sumie dziwię autorowi tematu, że nie wpisał w google.pl np. "licznik połaczeń internetowych" lub modemowych, dostałby jako pierwszy link do załączonego tu programu ...
  • #10 1252645
    simpo
    Poziom 19  
    paweliw napisał:

Zawsze można zmienić na ręczne, a najlepiej podać link.
    Teraz już mogłeś sobie darować opis, wystarczy że ktoś wybierze link, który podałem.
    A tak swoją drogą, chyba szybciej podać link, niż wrzucić plik na forum ...

Zgadam sie ale jak juz pisalem nie mialem czasu, wiedzialem ze mam to na dysku , wyklikalem poslalem i uciekalem od kompa....

Obiecuje poprawe... :P

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano programu do monitorowania całkowitego czasu połączeń modemowych w danym miesiącu z możliwością ustawienia limitu czasowego, który po przekroczeniu blokowałby dostęp do internetu do kolejnego miesiąca, a zmiana limitu wymagałaby podania hasła. W dyskusji wskazano program Bankrut, który liczy czas i koszty połączeń, jednak nie posiada funkcji blokady hasłem. Zaproponowano także program "Licznik Połączeń Internetowych 1.70+SP3" dostępny na stronie zoom.idg.pl, który umożliwia ustalanie limitów (pakietów) oraz oferuje dodatkowe funkcje, takie jak system komunikacji głosowej, blokowanie popupów, wykrywanie wirusów i możliwość monitorowania czasu połączeń dla wielu użytkowników komputera. Podkreślono, że program ten jest najlepszym znanym rozwiązaniem do liczenia czasu połączeń internetowych z funkcją limitów, choć niektóre osoby krytykowały sposób udostępniania pliku i sugerowały korzystanie z wyszukiwarki internetowej do znalezienia odpowiednich narzędzi.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA