logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dziwne zachowanie komputera i klawiatury - skróty klawiszowe

wojtek0018 16 Kwi 2013 20:33 5064 5
REKLAMA
  • #1 12207157
    wojtek0018
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Cześć mam mnóstwo problemów z komputerem. po jakiejs aktualizacji chyba nie moge praktycznie nic robic. nie moge uzywac ctrl v/c/a itp nie moge w pelni korzystac z dużych liter czyli shift + jakas litera bo odrazu wlacza sie jakis program czy cos rozne programy ale jakby przyporzadokowane. hotkey pokazuje ze nic nie znalazł. ktos pomoze
    przepraszam za jakosc tekstu ale wszystko przez moj zacny komputer
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 12207277
    Vdetal
    Poziom 10  
    Przed aktualizacją było w porządku?
    Może zainstalowałeś jakiś program z internetu, który ci namieszał.
    Jaki masz system operacyjny?
  • REKLAMA
  • #3 12207287
    wojtek0018
    Poziom 15  
    Windows 7, właśnie nei jestem pewny czy to było bezpośrednio po aktualizacji
    Ostatnio nic nie instalowałem, komputer przeskanowałem defenderem a malwarebytes konczy skan i jak na razie nic nie znalazł
  • REKLAMA
  • #4 12207329
    Robert B
    Poziom 43  
    Ocena: 1412
    Sprawdź ustawienia HotKey karty graficznej. To miesza najczęściej.
    Sprawdzałeś tym programem ?
  • REKLAMA
  • #5 12207343
    Vdetal
    Poziom 10  
    Nie wiem jak ty, ale ja zawsze w takich przypadkach zalecam Przywracanie Systemu Windows skoro nie wiesz dokładnie dlaczego to się stało. Mniej więcej tak to wygląda:

1. Uruchom funkcję Przywracanie systemu, klikając przycisk Start . W polu wyszukiwania wpisz Przywracanie systemu, a następnie kliknij polecenie Przywracanie systemu. Jeśli zostanie wyświetlony monit o podanie hasła administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.
    2. Postępuj zgodnie z poleceniami kreatora, aby wybrać punkt przywracania systemu i przywróć komputer do wcześniejszego stanu.

Dziwne zachowanie komputera i klawiatury - skróty klawiszowe
  • #6 12207347
    wojtek0018
    Poziom 15  
    a właśnie windows pokazuje jakby stery od nv zostały zainstalowane niedawno czyli zaznaczone we wszystkich programach na żółto, przetestuje i dam znać ;p

Dodano po 7 [minuty]:

Komputer zaczął mi wariować i włączył wszystko co było pod tymi skrótami ale o dziwo wszystko zaczęło normalnie działać. Czy coś takiego będziem i się robić często? Co konkretnie ten program zrobił? Włączył się i zawiesił więc go wyłączyłem i jeszcze raz włączyłem i w tedy te dziwne rzeczy w I zdaniu zaczęły się dziać.
REKLAMA