Witam,
Z góry przepraszam jeżeli temat się gdzieś pojawił i wyjaśnienie istnieje ale niestety ja takiego nie znalazłem.
A wiec zaczynam.
Posiadam laptop HP Compaq 6730s
CPU Celeron 575 2.0 Gh
Grafika Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family
System Operacyjny Win 7 ultimate 32 bit
Od jakiegoś czasu mam następujący problem.
Czasami nie ma problemu z włączeniem laptopa a czasami po odpaleniu działa przez chwile tyko wiatrak i podświetlenie przycisku zasilania. Za to miga żółta dioda od gniazda. Czasami miga równomiernie w odstępach sekundowych a czasami po odpięciu kabla i ponownym podłączeniu znacznie szybciej.
Problem pojawia się kiedy laptop działa na kablu bez baterii, z baterii czy też używając laptopa tylko z baterią.
Co zrobiłem do tej pory:
wymiana kości ram, cpu, uaktualnienie sterowników wszystkich. Laptop jest w środku czysty, taśmy sprawdzone.
Ma ktoś pomysł co to może być??
Z góry dziękuje za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam
Z góry przepraszam jeżeli temat się gdzieś pojawił i wyjaśnienie istnieje ale niestety ja takiego nie znalazłem.
A wiec zaczynam.
Posiadam laptop HP Compaq 6730s
CPU Celeron 575 2.0 Gh
Grafika Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family
System Operacyjny Win 7 ultimate 32 bit
Od jakiegoś czasu mam następujący problem.
Czasami nie ma problemu z włączeniem laptopa a czasami po odpaleniu działa przez chwile tyko wiatrak i podświetlenie przycisku zasilania. Za to miga żółta dioda od gniazda. Czasami miga równomiernie w odstępach sekundowych a czasami po odpięciu kabla i ponownym podłączeniu znacznie szybciej.
Problem pojawia się kiedy laptop działa na kablu bez baterii, z baterii czy też używając laptopa tylko z baterią.
Co zrobiłem do tej pory:
wymiana kości ram, cpu, uaktualnienie sterowników wszystkich. Laptop jest w środku czysty, taśmy sprawdzone.
Ma ktoś pomysł co to może być??
Z góry dziękuje za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam