Cześc widzialem dzisiaj laptopa z czymś co mnie zaciekawiło, a mianowicie kolega pozyczył laptopa Toshiba i w czasie ogladania filmu na DVD w pewnym momencie flm sie zatrzymał i wyswietliło sie niebieskie tło na którym migneły jakieś komendy dosowskie i po od sekundzie znikneło i film zniknoł i komp sie zrestartował. I wtedy zaczeło sie dziac takie coś że podczas uruchamiania komputera widać logo Toshiba z komenda wejścia do biosa i chwile po tym jest czarny ekran i komp sie restartuje. I już tak cały czas jest nie chce wejśc do systemu. Próbowałem odpalić naprawe systemu z płyty windowsa Xp ale nic nie dział nie chce wejsc do naprawy i nic więcej nie działa. W biosie niewiem czy dysk jest wykryty czy nie bo nie moge tego sprawdzić tzn w miejscu gdzie pisze hard disk: jest takie coś Toshiba costam nie pamietam dokładnie bo to były jakies cyfry na poczatku było napewno 20.... I tyle wiem. Co można z tym zrobić bo mnie to zaciekawiło i chciałbym sie dowiedzieć. Z góry dziekuje za nadesłane odpowiedzi.