logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Acer Extensa wyczyszczony dysk po przywróceniu plików systemowych.

kondzio9292 26 Cze 2013 14:30 1464 8
REKLAMA
  • #1 12458321
    kondzio9292
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Witam.

Podczas włączania komputera ukazywał się błąd: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM.

Według instrukcji na stronie support windows przywróciłem system
    http://support.microsoft.com/kb/307545/pl

Jednak po uruchomieniu komputera dysk D jest totalnie pusty... a było na nim dużo rzeczy. Co powinienem zrobic, aby przywrócić dane?

Zrzut ekranu z zarządzania dyskami :

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 12458431
    kondzio9292
    Poziom 9  
    Wszystko super. Tylko mi chodzi o to że nie mam danych na dysku D. Jest pusty i jak je przywrócić lub gdzie one się schowały?

Zastosowałem tylko 1 punkt z tej instrukcji i windows sie włącza, ale co zrobić zeby dane wrocily?

Cytat:
    http://support.microsoft.com/kb/307545/pl
  • #4 12458443
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #5 12458473
    Matuzalem

Poziom 43  
    Ocena: 1091
    Zamiast zajmować się zdawkowym opisem tego co zrobiłeś z dyskiem/partycją C: przeczytaj teksty, które znajdują się w podwieszonych tematach w dziale , do którego ten wątek trafi i - w oparciu o uzyskane, dzięki lekturze, informacje - uzupełnij braki w swych wypowiedziach. Tekst możesz okrasić zrzutami z zarządzania dyskami, błędami z podglądu zdarzeń itp.
    Przy okazji zmień i tytuł tematu.
    Konto firmowe:
    Doradztwo podatkowe
    Wilczyńskiego 25/13, Olsztyn, 10-686
  • #6 12458474
    kondzio9292
    Poziom 9  
    W przywracaniu systemu mam jedynie opcję z dzisiaj z godziny 13:18... I nie moge wybrać żadnej innej
  • #7 12458501
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #8 12458717
    artaa
    Poziom 43  
    Ocena: 1689
    Uruchomić DMDE, otworzyć D: i zobaczyć czy coś widzi z danych.
  • #9 12458884
    kondzio9292
    Poziom 9  
    Po otwarciu dysku D sprawa tak się prezentuje:

Po użyciu DMDE

Po użyciu undelete-360:

I otrzymałem coś takiego. Wydaje mi się że to nie jest to co mnie interesuje

Acer Extensa wyczyszczony dysk po przywróceniu plików systemowych. Acer Extensa wyczyszczony dysk po przywróceniu plików systemowych. Acer Extensa wyczyszczony dysk po przywróceniu plików systemowych.

Dopiero po użyciu EasyRecovery Professional znalazł ponad 2000 plików i to było to.

Problem rozwiazany dziękuje i pozdrawiam!

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłosił problem z komputerem Acer Extensa, gdzie po przywróceniu systemu z powodu błędu WINDOWSSYSTEM32CONFIGSYSTEM, dysk D stał się pusty. Po zastosowaniu instrukcji z supportu Windows, użytkownik nie mógł odzyskać danych. W odpowiedziach zasugerowano przywrócenie systemu do wcześniejszego stanu oraz użycie narzędzi do odzyskiwania danych, takich jak DMDE i EasyRecovery Professional. Ostatecznie, po użyciu EasyRecovery Professional, użytkownik odzyskał ponad 2000 plików, co rozwiązało problem.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA