logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Komputer nie uruchamia systemu, Asus GeForce GTX 550 TI - co robić?

adis3248 04 Lip 2013 11:17 1503 3
REKLAMA
  • #1 12485749
    adis3248
    Poziom 2  
    Witam,mam problem z komputerem a mianowicie po włączeniu wszystko ładnie się włącza ,a następnie za przeproszeniem dupa pojawia się coś takiego jak na zdjęciu poniżej
    Komputer nie uruchamia systemu, Asus GeForce GTX 550 TI - co robić?
    Tutaj macie zdjęcie problemu,nie mam zielonego pojęcia o co chodzi być może chodzi o jakiś przycisk który trzeba nacisnąć.
    Proszę o szybką pomoc,jeżeli to karta graficzna to mówię jaką posiadam
    Asus GeForce GTX 550 TI
  • REKLAMA
  • #2 12485842
    jdubowski
    Specjalista - urządzenia lampowe
    Ocena: 2792
    adis3248 napisał:
    Witam,mam problem z komputerem a mianowicie po włączeniu wszystko ładnie się włącza

Wszystko - to znaczy co?
    adis3248 napisał:
    a następnie za przeproszeniem dupa pojawia się coś takiego jak na zdjęciu poniżej

Problem się objawił sam z siebie nagle czy po jakiejś interwencji w sprzęt?
  • REKLAMA
  • #3 12486240
    adis3248
    Poziom 2  
    Włożyłem wczoraj do komputera kartę graficzną i wszystko było dobrze,
    na drugi dzień (tj. dzisiaj) chciałem włączyć komputer lecz nie udało mi się ponieważ po memory testingu pojawia się coś takiego jak na zdjęciu powyżej
  • #4 12486272
    ŁukiSzczecin
    Poziom 26  
    Ocena: 60
    Jak rozumiem na tym ekranie się kończy - dalej czyli do ładowania systemu nie dochodzi ? Bios resetowałeś ? Ustawienia bootowania w biosie sprawdzone ?

Jakieś dodatkowe informacje by się przydały, co to za komputer, jaką posiada płytę główną, ile pamięci, jaki zasilacz, jaką kartę miałeś a jaką zamontowałeś wczoraj ?
REKLAMA