logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać własne animacje do radia Pioneer 8600? Instrukcja krok po kroku

tuningmajster 06 Mar 2005 15:16 1517 2
REKLAMA
  • #1 1291804
    tuningmajster
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    witam moze ktos mi pomoze bo juz nie mam sily jak wgrac animacje do pionka 8600 znjadzie is ejakis fachura sciaglem program ale gdzies jest po japonsku czy chinsku jakims cudem przerobilem piki na lka ale co dalej ja wgrac od radia mam instrukcje po angieslku i nei moge dojsc POMOCY!! moj gg 7129422 .Z gory dzieki !!!
  • REKLAMA
  • #3 1295805
    tuningmajster
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    w sumie zagladalem juz na ta stronke na chwile obecna problem wyglada tak ze mam juz po angieslku program do obrobki ale nadal nie wiem jak wgrac pozniej calosc do radia po przeksztalceniu na format .lka nie iwem jak do konca dalej zrobic w jaki sposob zapisac na plytce jako zwykle iso z multi sesja czy bez czy ma to jakies znaczenie a na koniec nie moge dojsc jak to ma sie wczytac w radyjko z instrukcji wynika ze trzeba przytrzymac przycisk EQ i DISPLAY ale nic sie u meni nei dzieje nie wiem czy trzeba w jakis odpowiedniej kolejnosci to robic:( nei mam instrukcji po polsku niestety moze ktos mnei poratuje?? jzu w jezyku niemieckim byloby mi prosciej !!!
REKLAMA