logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TomTom Via135 - Jak uzyskać dożywotnie darmowe aktualizacje map?

v_grzes1 20 Sie 2013 21:26 2844 4
REKLAMA
  • #1 12649284
    v_grzes1
    Poziom 13  
    Ocena: 75
    Zakupiłem dziś w sklepie TomTom Via135 , w necie wyczytałem informacje że dla tego urządzenia jest dożywotnia aktualizacja map , Zalogowałem się na stronie tomtoma oraz zainstalowałem program MyTomTom i nie widzę żadnej możliwości wgrania nowej mapy za free . w Urządzeniu jest mapa z lipca 2012.
    Teraz pytanie: Jak to jest z tą darmową aktualizacją, trzeba najpierw kupić mapę a potem są te dożywotnie aktualizacje za darmo czy jak to jest ?
    Proszę o wyjaśnienie.
  • REKLAMA
  • #2 12650195
    Freddy
    Poziom 43  
    Ocena: 2809
    v_grzes1 napisał:
    Zakupiłem dziś w sklepie TomTom Via135 , w necie wyczytałem informacje że dla tego urządzenia jest dożywotnia aktualizacja map , Zalogowałem się na stronie tomtoma oraz zainstalowałem program MyTomTom i nie widzę żadnej możliwości wgrania nowej mapy za free . w Urządzeniu jest mapa z lipca 2012.
    Teraz pytanie: Jak to jest z tą darmową aktualizacją, trzeba najpierw kupić mapę a potem są te dożywotnie aktualizacje za darmo czy jak to jest ?
    Proszę o wyjaśnienie.

Pretensje do sprzedawcy, niektórzy niestety oszukują z tymi darmowymi aktualizacjami.
  • REKLAMA
  • #3 12652362
    v_grzes1
    Poziom 13  
    Nie pasowało mi że nawigacja kupiona w sklepie i taki wałek, po dłuższym szukaniu okazało się że jednak aktualizacja dożywotnich map się znalazła.
  • REKLAMA
  • #4 12654079
    Freddy
    Poziom 43  
    Ocena: 2809
    v_grzes1 napisał:
    Nie pasowało mi że nawigacja kupiona w sklepie i taki wałek, po dłuższym szukaniu okazało się że jednak aktualizacja dożywotnich map się znalazła.

No to może napisz dla innych gdzie i jak szukać.
  • #5 12654329
    v_grzes1
    Poziom 13  
    na stronie tomtom'a nie wchodzimy w zakładkę mapy bo tam nic nie znajdziemy . Klikamy w zielony pasek MyTomTom po prawej stronie i wybieramy "przegląd" Potem już łatwo znajdziemy instalowanie nowej mapy.
REKLAMA