sądzę , ze nie obrazicie się za ten temat.. i nie dostanę opr-u od admina..
W pracy serwisu zdarzają sie rozne ciekawe sytuacje z klietami.. dla jednego 20-30 zl za naprawe to duzo, dla drugiego taka cena swiadczy o niskiej samoocenie serwisu a co za tym idzie małych kwalifikacjach pracowników.
W przypadku mojego serwisu takie sytuacje zdarzają się nader czesto , wiec powoli zatracam orientacje w sytuacji.
Moze ktoś z Was, pracujacych w serwisach moglby sie odniesc do przykladowych cen z mojego serwisu .. byłbym bardzo wdzieczny.
Ceny są uśrednione i dotyczą oczywiscie tylko robocizny ( bez kosztów wymienionych części )
1.telefony przewodowe (tanie, proste i spierniczone przez chinczykow) - 10-15zl
2. tel. przewodowe zintegrowane z aut.zgłoszeniowym.. lub systemowe 20-30
3. tel. bezprzewodowe (stare modele do 2002r) 20 - 30
4. tel bezprz. (modele od 2003 < ) 20 - 40
5. faksy od 50<
6.centralki ab. 40 - 80
7. tel gsm 20- 40
.. o reszcie nie wspominam bo to z innego działu
Cena oczywiscie jest netto/brutto w zaleznosci od tego czy klient chce FVAT czy tylko paragon.
Serwis nie posiada autoryzacji.
Większość trywialnych problemów załatwianych od ręki (kodowanie, wymiana aku, wym przewodu itp itd jest oczywiscie bezpłatna)
Czekam na Wasze wypowiedzi
pozdr.
mrx
W pracy serwisu zdarzają sie rozne ciekawe sytuacje z klietami.. dla jednego 20-30 zl za naprawe to duzo, dla drugiego taka cena swiadczy o niskiej samoocenie serwisu a co za tym idzie małych kwalifikacjach pracowników.
W przypadku mojego serwisu takie sytuacje zdarzają się nader czesto , wiec powoli zatracam orientacje w sytuacji.
Moze ktoś z Was, pracujacych w serwisach moglby sie odniesc do przykladowych cen z mojego serwisu .. byłbym bardzo wdzieczny.
Ceny są uśrednione i dotyczą oczywiscie tylko robocizny ( bez kosztów wymienionych części )
1.telefony przewodowe (tanie, proste i spierniczone przez chinczykow) - 10-15zl
2. tel. przewodowe zintegrowane z aut.zgłoszeniowym.. lub systemowe 20-30
3. tel. bezprzewodowe (stare modele do 2002r) 20 - 30
4. tel bezprz. (modele od 2003 < ) 20 - 40
5. faksy od 50<
6.centralki ab. 40 - 80
7. tel gsm 20- 40
.. o reszcie nie wspominam bo to z innego działu
Cena oczywiscie jest netto/brutto w zaleznosci od tego czy klient chce FVAT czy tylko paragon.
Serwis nie posiada autoryzacji.
Większość trywialnych problemów załatwianych od ręki (kodowanie, wymiana aku, wym przewodu itp itd jest oczywiscie bezpłatna)
Czekam na Wasze wypowiedzi
pozdr.
mrx