logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

WF0 2480 Bosch Maxx - Jak zdjąć amortyzator przy bębnie pralki?

DJF1 02 Wrz 2013 19:30 6054 4
REKLAMA
  • #1 12695898
    DJF1
    Poziom 22  
    Ocena: 105
    Jak w temacie muszę wymienić amortyzatory ale nie wiem jak zdjąć amortyzator przy bębnie,wydaje mi się że sprzedawca u którego kupiłem amortyzatory sprzedał mi złe bo niby wszystko pasuje ale nie do końca.Co mam dalej z tym zrobić i jak to wymienić to nie wiem,przy tych co kupiłem jest jeszcze jakaś plastikowa tulejka i nie wiem po co ona jest.Proszę o radę co z tym dalej zrobić WF0 2480 Bosch Maxx - Jak zdjąć amortyzator przy bębnie pralki? WF0 2480 Bosch Maxx - Jak zdjąć amortyzator przy bębnie pralki? .Na zdjęciach jest nowy amortyzator i stary,zdjęcia podglądowe z aukcji allegro,amortyzatory zakupiłem w innej firmie.Dokładny model pralki to WFO 2480/21 FD 8511601474.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 12697500
    DJF1
    Poziom 22  
    Ocena: 105
    Ja już to wiem bo trochę poczytałem ale zakupiłem amortyzatory takie jak widać na zdjęciu u góry,jest tam stary amortyzator i te co kupiłem.Czy te co kupiłem montuje się w taki sam sposób czy inaczej,te nowe posiadają plastikowy kołek jak widać na zdjęciu i taką plastikową tulejkę rozciętą na pół.
REKLAMA