Nie miałem dostępu do neta jest to laguna II z 2001 roku kolorowa navi nie wiem gdzie sprawdzić jaka to jest. po wyłączeniu radia konsola od gps zaczyna mrugać i słychać jak płytke co chwile próbuje zaczytać.
Witam jestem nowy i proszę o pomoc. Mam ten sam problem z wyświetlaczem, z tym że mój odpalał i w czasie jazdy gasł. Gdy gasł nie działało też sterowanie radiem przy kierownicy. Teraz wyświetlacz nie odpala , lecz przy próbie odpalenia radia tylko mrugnie. Proszę o pomoc.
✨ Użytkownik zgłasza problem z czarnym ekranem GPS i radia w samochodzie Laguna II z 2001 roku po odłączeniu i ponownym podłączeniu akumulatora. W odpowiedziach sugerowane są możliwe przyczyny, takie jak uszkodzony czytnik nawigacji, sterownik lub wyświetlacz. Inny użytkownik opisuje podobny problem, gdzie wyświetlacz gasł podczas jazdy, a sterowanie radiem przestawało działać. Pojawia się pytanie o możliwość sprawdzenia uszkodzeń bez wymiany komponentów, na co odpowiada się negatywnie. Wygenerowane przez model językowy.