Witam. Otóż mam taki nietypowy problem. W laptopie Panasonic CF-62 (1996) posiadam zamiast dysku twardego przejściówkę wraz z kartą CF 8GB na porty IDE ATA. Sprawa wygląda tak że po ostatnim czasie jak instalowałem system NT, który zawsze źle widział partycję tej karty zrobione przez np. Windowsa 95 albo 98 chcąc utworzyć na nowo coś się tak pokręciło że ani Fdisk nie chcę się włączyć (ładuje i ładuje) ani Partition Magic nie odpalę ani pod dosem z dyskietki ani pod Windowsem, ale Windows jeden czy drugi się ładuje i niby są partycję ale za bardzo nic z nimi nie mogę przestawić. Zrobiłem tak jakby raport PartitionMagic 8.05 a dokładniej rzecz mówiąc PartitionInfo i nie wiem czy to dużo da ale wolę dać:
Jest jakiś sposób najlepiej z dyskietki pod dosem żeby hurtem od nowa utworzyć jedną partycję FAT32, czy niestety będę musiał sobie sprawić jakiś adapter do kart CF i pod Windowsem np. 7 to zrobić ? Byłbym wdzięczny za jakąś pomoc bo pierwszy raz nie mogę sobie w takim przypadku poradzić.
http://wklej.org/id/1125764/Jest jakiś sposób najlepiej z dyskietki pod dosem żeby hurtem od nowa utworzyć jedną partycję FAT32, czy niestety będę musiał sobie sprawić jakiś adapter do kart CF i pod Windowsem np. 7 to zrobić ? Byłbym wdzięczny za jakąś pomoc bo pierwszy raz nie mogę sobie w takim przypadku poradzić.