logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Toshiba Satellite 2060CDS - Zamiana uszkodzonej matrycy, opis pinów, kto pomoże?

majcherone 11 Wrz 2013 11:33 1215 2
REKLAMA
  • #1 12723314
    majcherone
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Witam.

Proszę o pomoc w celu przypisania pinom na karcie opisowej interfejsu SHARP odpowiednich pinów karty opisowej interfejsu HITACHI. Zbiła mi się matryca i chcę zamienić tego Sharp-a na nową. Tam gdzie postawiłem "OK" to te Piny się zgadzają, natomiast ze względu różnego opisu pozostałych pinów jakoś nie potrafię tego przypasować.

Czy mi ktoś pomoże w tej łamigłówce? Pozdrawiam

Toshiba Satellite 2060CDS - Zamiana uszkodzonej matrycy, opis pinów, kto pomoże? Toshiba Satellite 2060CDS - Zamiana uszkodzonej matrycy, opis pinów, kto pomoże?
  • REKLAMA
  • #2 12723349
    Pan Szyszka
    Poziom 31  
    Ocena: 95
    Nie łatwiej znaleźć jakikolwiek zamiennik? Dopasowanie pinów do niczego nie służy. Z tego co wiem to tylko w laptopach Sony są problemy z matrycami. We wszystkich innych taki problem nie występuje.
  • #3 12723415
    majcherone
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Ten laptop nie jest wart więcej od zwykłego opadu elektronicznego. Posiadam sprawną matrycę i wiem że zamiana pinów powinna zmusić ją do wyświetlania czegokolwiek, nawet jeżeli obraz miałby być czarno-biały. Po ci mi ściągać inną. Czy ktoś mi pomoże dopasować te piny? Bardzo mnie to ucieszy. Pozdrawiam

P.S - prosiłbym aby nie pisać odpowiedzi niezgodnych z pytaniem w poście. Nie chcę żeby ktoś musiał zapoznawać się z długą historią odpowiedzi niezgodnych z zadanym pytaniem.
REKLAMA